1. Let op: het is erg druk, houd rekening met vertragingen van circa 3 tot 5 werkdagen. Meer informatie

    Vertragingen: circa 3-5 dagen. Lees meer

  2. De nieuwe ATX App is live! Download en probeer nu

  3. Gratis verzending in Nederland vanaf € 2.500,-

  4. Onze retourtermijn is verlengd tot 30 dagen

  5. Kopersbescherming en 3 jaar garantie op onze gecertificeerde equipment

Actuele vertragingen

Laatste update:

Vanwege grote drukte in onze webshop hebben wij helaas te maken met een kleine verzendvertraging. Deze vertraging kan oplopen tot enkele werkdagen, bovenop onze reguliere verwerkingstijden. Daarnaast hebben onze transporteurs ook te maken met vertragingen, daarover lees je hieronder meer. Mocht je dus een nieuwe bestelling bij ons willen plaatsen, hou er dan rekening mee dat de verwerking en bezorging daarvan enige vertraging kan oplopen. Wij begrijpen dat het erg vervelend is als je langer op je bestelling moet wachten dan je van ons gewend bent. Onze excuses voor dit ongemak en bedankt voor je begrip en geduld. Indien je nog vragen hebt dan kun je contact opnemen met onze klantenservice.

TransMission

Door grote drukte in het netwerk van onze transporteur TransMission zijn er op verschillende depots helaas vertragingen ontstaan in de bezorging van zendingen. Met name in de regio Almere/Utrecht/Amsterdam en in delen van België zijn de vertragingen erg groot, waardoor de levering van zendingen enkele werkdagen tot een week langer kan duren dan normaal. TransMission werkt met man en macht om de vertragingen weg te werken maar dit gaat erg langzaam omdat er niet genoeg chauffeurs beschikbaar zijn door de krapte op de arbeidsmarkt en door ziektegevallen. Wij vragen je begrip voor deze situatie.

DPD Pakketdienst

Ook DPD Pakketdienst waarschuwt voor vertragingen van enkele werkdagen. Dit wordt veroorzaakt door de grote drukte op dit moment en de krapte op de arbeidsmarkt waardoor zij niet genoeg bezorgers kunnen aantrekken. Daardoor kan de bezorging van pakketjes helaas ook vertraging oplopen. Het kan enkele dagen duren voordat pakketjes worden verwerkt in het centrale depot van DPD en tot die tijd zul je nog geen data in de tracking zien. Het is ook mogelijk dat pakketjes door de drukte direct bij een lokale Parcelshop worden afgeleverd, waar je deze vervolgens zelf kunt gaan afhalen. Dat kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer de bezorger geen tijd meer heeft om alle bezorgingen af te maken.