Winkelmandje

Er is nog niets in je winkelmandje geplaatst.

Op dit moment is het erg druk in onze winkel, houd rekening met langere verwerkingstijden van circa 1 tot 2 weken. Meer weten? Bekijk de veelgestelde vragen. Als bedankje voor jullie begrip en jullie steun, zijn er tijdens de lockdown te gekke winacties op onze Instagram pagina.

Kettlebells

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 17 tot 21 van 21 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
 • Kettlebell Rek Ovaal 120 cm

  Kettlebell Rek Ovaal 120 cm

  R-3360

  € 159,00
 • Kettlebell Rek Ovaal 150 cm

  Kettlebell Rek Ovaal 150 cm

  WEB-KB-RACK

  € 199,00
 • Modulair Opbergrek Semi-Pro

  Modulair Opbergrek Semi-Pro

  R-3800

  v.a. € 8,90

 • Modulair Opbergrek Pro

  Modulair Opbergrek Pro

  R-3700

  v.a. € 8,00

  (2)
 • ATX Macebells

  ATX Macebells

  MAC-

  v.a. € 19,90

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 17 tot 21 van 21 in totaal

Van hoog naar laag sorteren

Kettlebells

In onze webshop vind je verschillende kettlebells, zoals Classic kettlebells, Professional kettlebells, Style Kettlebells, Heavy Duty kettlebells en Verstelbare kettlebells. Een kettlebell is een heel handig accessoire om je trainingen nog effectiever te maken. Bestel ze online bij Fitness Seller!

Wat zijn kettlebells en waarvoor kun je ze gebruiken?
Een kettlebell is een gewicht dat je kunt gebruiken bij het doen van fitnessoefeningen als squats en pull-ups. Een kettlebell is anders dan andere gewichten doordat dit accessoire de vorm heeft van een zware kanonskogel, vervaardigd van metaal, met een handvat. Een kettlebell is voor veel mensen een goede vervanger voor andere gewichten als dumbbells en griptrainers. Kettlebells zijn bij uitstek geschikt om bestaande oefeningen verzwaren. Met een kettlebell kun je je knijpkracht flink verhogen, maar ook je kracht bij lift-oefeningen of lopen vergroten. Kettlebells verbeteren je spierkracht, maar ook je flexibiliteit en uithoudingsvermogen. Ook train je hiermee spiergroepen die je anders minder goed bereikt: bijvoorbeeld je hele rug en de spieren rondom je heupen.

Kettlebells bij Fitness Seller
Fitness Seller verkoopt naast andere gewichten en trainingsaccessoires ook kettlebells en kettlebell accessoires. In onze webshop vind je kettlebells vervaardigd van staal, kunststof, rubber en gietijzer. Ook in het gewicht kun je natuurlijk variëren: Fitness Seller heeft kettlebells van 4 kg, 8 kg, 10 kg, 12 kg, 14 kg, 16 kg, 18 kg, 20 kg, 24 kg, 28 kg en 32 kg in het assortiment. Daardoor koop je bij ons altijd een voor jou en je training geschikte kettlebell. Ook in uiterlijk heb je de keuze: ga voor de echte, klassieke Russische kettlebell of kies er één met een modern, vinyl design.

Het voordeel van kettlebells van Fitness Seller
Fitness Seller beschikt over een zeer ruim assortiment. Bij ons koop je fitnesstoestellen, krachtapparatuur, matten en andere fitnessbenodigdheden. Ook in het assortiment aan kettlebells kun je kiezen tussen verschillende varianten. Bestel je een kettlebell? Dan heb je veertien dagen de tijd om te kijken of het gewicht bij je past. Fitness Seller verzendt dagelijks, waardoor je meteen aan de slag kunt met je nieuwe kettlebells. Profiteer ook van het advies en de service van Fitness Seller: door dertig jaar ervaring kunnen we je zeker verder helpen.

Wil jij:

 • je bestaande trainingen intensiveren;
 • je lichaam sterker maken;
 • en accessoires bestellen bij een betrouwbare webshop?

Kies er dan voor je kettlebells aan te schaffen bij Fitness Seller. Je hebt je gewichten dan snel in huis en je kunt bovendien contact opnemen voor professioneel advies en hulp!