Winkelmandje

Er is nog niets in je winkelmandje geplaatst.

Krachtapparatuur

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artikelen 17 tot 32 van 486 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
 • ATX Reverse Hyper 2.0

  ATX Reverse Hyper 2.0

  ATX-RHE

  v.a. € 55,00

 • Heavy Duty HD-2 Power Rack + Lat Pulley

  Heavy Duty HD-2 Power Rack + Lat Pulley

  HD-SET-2000

  € 649,00
 • Rubberen Afwerpmat 250

  Rubberen Afwerpmat 250

  BM-HW-250

  € 75,00
 • ATX Belt Squat Machine

  ATX Belt Squat Machine

  ATX-B-SQUAT

  € 1.490,00
  (2)
 • MegaTec Power Rack

  MegaTec Power Rack

  MT-PR-10

  € 469,00
  (4)
 • ATX Afwerpmat

  ATX Afwerpmat

  ATX-ABM-8060

  € 110,00
  (4)
 • ATX Barbell Row Rack

  ATX Barbell Row Rack

  ATX-BRR

  € 1.150,00
 • MegaTec Power Rack + Lat Pulley

  MegaTec Power Rack + Lat Pulley

  MT-PR-10-LMO-FW

  € 749,00
  (1)
 • ATX Glute Shaper

  ATX Glute Shaper

  ATX-GLS

  € 869,00
 • MegaTec Power Rack + Lat Pulley met Gewichtstapel

  MegaTec Power Rack + Lat Pulley met Gewichtstapel

  MT-PR-10-LMO-SW

  € 1.199,00
 • Deadlift Deadener

  Deadlift Deadener

  GP-DD

  v.a. € 99,00

  (5)
 • Fortex Power Rack

  Fortex Power Rack

  FX-PR-10

  € 589,00
  (6)
 • Fortex Power Rack - Rood

  Fortex Power Rack - Color

  FX-PR-10-C

  € 589,00
 • Storage Extension voor Fortex Power Rack

  Storage Extension voor Fortex Power Rack

  FX-PR-EXT

  € 249,00
  (1)
 • Barbarian Power Cage

  Barbarian Power Cage

  BB-9030

  € 769,00
 • Barbarian Power Cage + Lat Pulley

  Barbarian Power Cage + Lat Pulley

  BB-VP-31000

  € 1.099,00
  (4)
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artikelen 17 tot 32 van 486 in totaal

Van hoog naar laag sorteren

Krachtapparatuur

Fit worden met de beste krachtapparatuur?

Wil je je spieren trainen en je krachtiger en fitter voelen met de beste krachtapparatuur? Fitness Seller heeft een groot assortiment aan toestellen. Wij leveren aan sportscholen, semi-professionals en particulieren. Ook bij jou thuis is een fitnesservaring mogelijk!

Fitness apparatuur van Fitness Seller

De krachttoestellen in onze webshop zijn niet alleen geschikt voor sportscholen, maar ook voor mensen die thuis willen werken aan hun conditie en spierkracht. Je kunt in één oogopslag zien welke apparaten geschikt zijn voor professioneel, semi-professioneel of thuisgebruik. Binnen de categorie 'Krachtapparatuur' vind je verschillende soorten fitness apparatuur. Train je beenspieren, je biceps, triceps, hamstrings, borst-, bil- en rugspieren met de toestellen uit onze webshop! Alle fitnessapparaten hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Tegen een voordelige prijs bieden we fitness apparatuur voorzien van duurzame bekleding, anti-slip voetplaten, verstelbare hoogtes en lengtes en een prettige, bruikbare stabiliteit. Kiezen maken we je gemakkelijker door de toestellen uitgebreid en informatief te beschrijven. Door onze informatie, specificaties en de reviews van anderen, maak jij de juiste keuze, of je nu een beginner bent of een ervaren sporter. Ons assortiment bevat o.a. de merken ATX, Heavy Duty, MegaTec, Fortex, Barbarian en Marbo.

Toestellen en meer

Fitness Seller biedt niet alleen toestellen, maar ook alles rondom fitness apparatuur. In onze webshop zijn ook accessoires als trainingsgrepen en vloermatten verkrijgbaar. Of vul je fitness apparatuur aan met toevoegingen als grip pads, magnesium, bandages, handschoenen, rubber tegels en matten. Zo maak je jouw fitnesservaring compleet. Mis je een onderdeel of wil je iets toevoegen aan je bestaande fitness apparatuur? Neem dan eens een kijkje bij de accessoires in onze webshop. Het grote assortiment van Fitness Seller is naast de twintig jaar ervaring in productie en verkoop van fitnessapparatuur ook voor u een groot voordeel. We hebben daardoor kennis van zaken en kunnen snel leveren. Fitness Seller verzendt na betaling dagelijks uit eigen voorraad. Daardoor heb je je nieuwe fitness apparatuur vaak snel in huis. Heb je je toestel(len) ontvangen? Dan profiteer je van 14 dagen bedenktermijn. Zo kun je op je gemak bekijken of jouw bestelling bij je past.

Sportschoolhouder, particulier of semi-professional? Bestel fitness toestellen uit het ruime assortiment in krachtapparatuur van Fitness Seller en profiteer van de vele voordelen!