1. Let op: door grote drukte bij de bezorgdiensten zijn er vertragingen van enkele werkdagen. Meer informatie.

    Let op: bezorgvertragingen. Meer informatie.

  2. De nieuwe ATX App is live! Download en probeer nu

  3. Gratis verzending in Nederland vanaf € 2.500,-

  4. Onze retourtermijn is verlengd tot 30 dagen

  5. Kopersbescherming en 3 jaar garantie op onze gecertificeerde equipment

Ironmaster

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

11 Items

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

11 Items

Krachtapparatuur van Ironmaster koop je bij Fitness Seller

Met de producten van Ironmaster kun je een ijzersterk lichaam creeëren zonder naar de sportschool te gaan! De verstelbare dumbbells en de multifunctionele trainingsbank van Ironmaster kunnen gebruikt worden om vrijwel elke spiergroep te trainen. Hierdoor is een effectieve training mogelijk zonder veel ruimte in beslag te nemen.

Super Bench en accessoires

De Ironmaster Super Bench is een verstelbare trainingsbank met een uniek verstelsysteem dat eenvoudig met één voet bediend kan worden. Daarnaast zijn er verschillende accessoires en uitbreidingen verkrijgbaar die aangesloten kunnen worden op de bank. Hierdoor kan het hele lichaam getraind worden en ontstaan talloze trainingsmogelijkheden. Dit maakt de Ironmaster Super Bench tot één van de meest veelzijdige trainingsbanken die verkrijgbaar zijn.

Quick-Lock Dumbbells en Kettlebell

De verstelbare dumbbells en kettlebell van Ironmaster maken allebei gebruik van hetzelfde unieke Quick-Lock systeem. Hierdoor is het mogelijk om met een simpele draaibeweging het gewicht van de dumbbells of de kettlebell aan te passen. De gewichten kunnen snel en gemakkelijk worden toegevoegd en zitten muurvast voor een veilige training.

Kwalitatief en duurzaam

Alle Ironmaster producten worden vervaardigd volgens EN 957 en zijn ontworpen voor de individuele gebruiker met de ultieme ergonomie, compactheid, duurzaamheid en veiligheid. Ironmaster is nu eindelijk verkrijgbaar in Europa en de beoordelingen van klanten spreken voor zich: de verstelbare dumbbells, kettlebells en bank van Ironmaster behoren tot de beste die je kunt krijgen!