1. Let op: het is erg druk, houd rekening met vertragingen van circa 2 tot 3 werkdagen. Meer informatie

    Vertragingen: circa 2-3 dagen. Lees meer

  2. De nieuwe ATX App is live! Download en probeer nu

  3. Gratis verzending in Nederland vanaf € 2.500,-

  4. Onze retourtermijn is verlengd tot 30 dagen

  5. Kopersbescherming en 3 jaar garantie op onze gecertificeerde equipment

Cardio

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

12 Items

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

12 Items

Professionele cardio apparaten koop je bij Fitness Seller

Werken aan je conditie en uithoudingsvermogen? De trainingsapparaten van Fitness Seller (crosstrainers, loopbanden en hometrainers) helpen je bij je cardio training.

Waarom cardio?
Cardio-oefeningen vormen voor veel mensen een belangrijk deel van hun fitnessoefeningen. Je verbetert met deze training op crosstrainers, loopbanden en hometrainers je uithoudingsvermogen en je verbrandt veel calorieën, waardoor je afvalt. Je maakt je hart hiermee sterker, doordat je hart getraind wordt in het rondpompen van bloed. Oefeningen in de sportschool op crosstrainers, loopbanden en hometrainers zijn hier bij uitstek geschikt voor. Sporten als hardlopen en fietsen passen ook bij cardio, maar ook thuis kun je werken met cardiotraining. Denk bijvoorbeeld aan touwtjespringen of dansen. Maar fitnessapparatuur van Fitness Seller kan je ook helpen om thuis te gaan werken aan je cardio. Denk bijvoorbeeld aan onze hometrainers, crosstrainers en loopbanden die je zo in je woonkamer of slaapkamer zet.

Fitness Sellers apparaten voor cardio
Fitness Seller verkoopt verschillende fitnessapparaten die geschikt zijn voor cardio trainingen: loopbanden, hometrainers, crosstrainers en cardio accessoires. Omdat je oefeningen gericht op uithoudingsvermogen en conditie een tijdje vol moet kunnen houden, is het belangrijk dat de hometrainers, crosstrainers en loopbanden comfortabel zijn en dat de cardio training je blijft uitdagen. In de webshop van Fitness Seller vind je crosstrainers, loopbanden en hometrainers. Met een crosstrainer boots je bewegingen als wandelen, klimmen en rennen na zonder je gewrichten te belasten. Met een loopband kun je in je eigen huis grote afstanden afleggen. Een hometrainer is geschikt voor wie lekker wil kunnen fietsen, zonder ervoor naar buiten te hoeven. Bij de één zullen hometrainers echt iets toevoegen, bij de ander crosstrainers of loopbanden. Het handige van cardio fitness apparatuur is dat je direct kunt bijhouden hoe hoog je hartslag is, hoeveel calorieën je verbrand hebt en hoe lang je al bezig bent. Ons assortiment bevat o.a. de merken Xebex, U.N.O en Motive.

Cardio apparatuur van Fitness Seller: de voordelen
Het aanschaffen van grote cardio fitnesstoestellen als loopbanden, crosstrainers en hometrainers is soms lastig. Je wilt natuurlijk wel weten dat een apparaat bij jou en je trainingsdoelen past. Bij Fitness Seller kun je altijd een bezoek brengen aan de showroom. Andere voordelen van het aanschaffen van fitnessapparaten bij Fitness Seller:

  • Exclusieve distributeur van de beste cardio merken;
  • Dertig jaar ervaring, dus altijd een goed advies;
  • Dagelijkse verzending uit eigen magazijn.


Wil je je trainingen gevarieerder maken door crosstrainers, hometrainers of loopbanden te gebruiken? Tussen de cardiotoestellen van Fitness Seller zit zeker iets dat bij je past.