1. Let op: het is erg druk, houd rekening met vertragingen van circa 2 tot 3 werkdagen. Meer informatie

    Vertragingen: circa 2-3 dagen. Lees meer

  2. De nieuwe ATX App is live! Download en probeer nu

  3. Gratis verzending in Nederland vanaf € 2.500,-

  4. Onze retourtermijn is verlengd tot 30 dagen

  5. Kopersbescherming en 3 jaar garantie op onze gecertificeerde equipment

Krachtapparatuur

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

463 Items

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

463 Items

Professionele krachtapparatuur koop je bij Fitness Seller

Fit worden met de beste krachtapparatuur?

Wil je je spieren trainen en je krachtiger en fitter voelen met de beste krachtapparatuur? Fitness Seller heeft een groot assortiment aan toestellen. Wij leveren aan sportscholen, semi-professionals en particulieren. Ook bij jou thuis is een fitnesservaring mogelijk!

Fitness apparatuur van Fitness Seller

De krachttoestellen in onze webshop zijn niet alleen geschikt voor sportscholen, maar ook voor mensen die thuis willen werken aan hun conditie en spierkracht. Je kunt in één oogopslag zien welke apparaten geschikt zijn voor professioneel, semi-professioneel of thuisgebruik. Binnen de categorie 'Krachtapparatuur' vind je verschillende soorten fitness apparatuur. Train je beenspieren, je biceps, triceps, hamstrings, borst-, bil- en rugspieren met de toestellen uit onze webshop! Alle fitnessapparaten hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Tegen een voordelige prijs bieden we fitness apparatuur voorzien van duurzame bekleding, anti-slip voetplaten, verstelbare hoogtes en lengtes en een prettige, bruikbare stabiliteit. Kiezen maken we je gemakkelijker door de toestellen uitgebreid en informatief te beschrijven. Door onze informatie, specificaties en de reviews van anderen, maak jij de juiste keuze, of je nu een beginner bent of een ervaren sporter. Ons assortiment bevat o.a. de merken ATX, Heavy Duty, MegaTec, Fortex, Barbarian en Marbo.

Toestellen en meer

Fitness Seller biedt niet alleen toestellen, maar ook alles rondom fitness apparatuur. In onze webshop zijn ook accessoires als trainingsgrepen en vloermatten verkrijgbaar. Of vul je fitness apparatuur aan met toevoegingen als grip pads, magnesium, bandages, handschoenen, rubber tegels en matten. Zo maak je jouw fitnesservaring compleet. Mis je een onderdeel of wil je iets toevoegen aan je bestaande fitness apparatuur? Neem dan eens een kijkje bij de accessoires in onze webshop. Het grote assortiment van Fitness Seller is naast de twintig jaar ervaring in productie en verkoop van fitnessapparatuur ook voor u een groot voordeel. We hebben daardoor kennis van zaken en kunnen snel leveren. Fitness Seller verzendt na betaling dagelijks uit eigen voorraad. Daardoor heb je je nieuwe fitness apparatuur vaak snel in huis. Heb je je toestel(len) ontvangen? Dan profiteer je van 14 dagen bedenktermijn. Zo kun je op je gemak bekijken of jouw bestelling bij je past.

Sportschoolhouder, particulier of semi-professional? Bestel fitness toestellen uit het ruime assortiment in krachtapparatuur van Fitness Seller en profiteer van de vele voordelen!