1. Let op: het is erg druk, houd rekening met vertragingen van circa 2 tot 3 werkdagen. Meer informatie

    Vertragingen: circa 2-3 dagen. Lees meer

  2. De nieuwe ATX App is live! Download en probeer nu

  3. Gratis verzending in Nederland vanaf € 2.500,-

  4. Onze retourtermijn is verlengd tot 30 dagen

  5. Kopersbescherming en 3 jaar garantie op onze gecertificeerde equipment

Kracht

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

10 Items

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

10 Items

Materialen voor krachttraining koop je bij Fitness Seller

Bezig met trainingen om je kracht te vergroten? Dan heb je zeker belang bij artikelen als power bands en clubbells in de webshop van Fitness Seller. Verhoog je kracht met onze trainingsaccessoires!

Je kracht vergroten: dat doe je met clubbells en power bands
Krachttraining kun je natuurlijk doen in de sportschool. Hier verbeter je je kracht op allerlei apparaten. Ga bijvoorbeeld roeien, train je biceps en triceps, rug- en schouderspieren of versterk je beenspieren. Natuurlijk kun je je kracht ook thuis verhogen. Dan ben je wellicht op zoek naar artikelen die bruikbaar zijn bij kracht training, zoals clubbells en power bands. Ook als je professioneel actief bent in de sportwereld kunnen de artikelen van Fitness Seller de kracht trainingen die je geeft compleet maken. Gebruik de power bands en clubbells die Fitness Seller aanbiedt.

De power bands en clubbells van Fitness Seller
De power bands die Fitness Seller aanbiedt zijn weerstandsbanden. Weerstandbanden (power bands) zijn heel handig bij een effectieve krachttraining, maar zijn ook goed bruikbaar bij rekken en strekken en behendigheidstrainingen. Het gemakkelijke van power bands is dat ze bruikbaar zijn voor krachttraining zonder dat ze je belasten met gewichten. Je neemt ze daardoor gemakkelijk mee. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende sterktes, waardoor je ze ook met elkaar kunt combineren om de voor jou gewenste weerstand van je power bands te verkrijgen. Je gebruikt ze voor trainingen voor kracht, snelheid, gewrichtsbeweeglijkheid en bij de behandeling van blessures. De clubbells in de webshop van Fitness Seller? De stalen kegelvormige clubbells zijn verkrijgbaar in gewichten die variëren van 4 tot 20 kilo. Met de clubbells train je je hele lichaam op een leuke en uitdagende manier.

Clubbells en power bands aanschaffen bij Fitness Seller
Fitness Seller is een webshop met een zeer uitgebreid assortiment. Van gewichten tot cardio-apparatuur, van fitnessaccessoires tot yoga-artikelen en van clubbells tot power bands. Heb je advies nodig over het gewicht van je clubbells? Stel je vraag gewoon: door dertig jaar ervaring kan Fitness Seller je vraag over clubbells zeker goed beantwoorden. Ben je niet tevreden over je aankoop? Je hebt 14 dagen bedenktermijn, zodat je kunt nagaan of je clubbells (of andere artikelen) bij je passen. We verzenden dagelijks uit onze eigen voorraad, zodat je snel aan de slag kunt met je nieuwe trainingsaccessoires.

Power bands of clubbells nodig om je kracht mee te vergroten? Bekijk de webshop van Fitness Seller!