1. Let op: het is erg druk, houd rekening met vertragingen van circa 2 tot 3 werkdagen. Meer informatie

    Vertragingen: circa 2-3 dagen. Lees meer

  2. De nieuwe ATX App is live! Download en probeer nu

  3. Gratis verzending in Nederland vanaf € 2.500,-

  4. Onze retourtermijn is verlengd tot 30 dagen

  5. Kopersbescherming en 3 jaar garantie op onze gecertificeerde equipment

50 mm halterschijven

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

37 Items

Pagina
per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

37 Items

Pagina

Olympische 50 mm halterschijven bij Fitness Seller

Zoek je bijpassende halterschijven voor je olympische halterstang? Wij voeren een breed assortiment van 50 mm halterschijven, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen voor allerlei uiteenlopende toepassingen zoals bodybuilding, powerliften en gewichtheffen.

50 mm halterschijven kopen

In de webshop van Fitness Seller is een groot aanbod in olympische 50 mm halterschijven te vinden, waardoor je altijd wel iets vindt dat bij jou past. Kies uit diverse soorten gietijzeren, rubberen of urethaan halterschijven van de merken ATX en Ironsports. Onze olympische halterschijven zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, bijvoorbeeld met of zonder handgrepen en met verschillende kleuren en designs. Alles natuurlijk in uiteenlopende gewichten van 0,25 kg tot 25 kg. Daarnaast bieden wij ook Bumper Plates en Fractional Plates aan.

Wil je olympische halterschijven van hoge kwaliteit kopen bij een vertrouwde aanbieder? Neem dan in kijkje in onze webshop voor halterschijven, halterstangen en andere fitness- en trainingsartikelen.