1. Let op: het is erg druk, houd rekening met vertragingen van circa 2 tot 3 werkdagen. Meer informatie

    Vertragingen: circa 2-3 dagen. Lees meer

  2. De nieuwe ATX App is live! Download en probeer nu

  3. Gratis verzending in Nederland vanaf € 2.500,-

  4. Onze retourtermijn is verlengd tot 30 dagen

  5. Kopersbescherming en 3 jaar garantie op onze gecertificeerde equipment

Accessoires

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

8 Items

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

8 Items

Power band- en weerstandsband accessoires bij Fitness Seller

Deze handige accessoires voor weerstandsbanden helpen je om je training met onze Power Bands nog veelzijdiger te maken. Door het gebruik van deze accessoires ontstaan niet alleen veel meer trainingsmogelijkheden maar worden je trainingsmaterialen ook beter beschermd, waardoor je er langer plezier van hebt. De accessoires zijn natuurlijk ook te gebruiken met de meeste andere weerstandsbanden en fitnesselastieken.

Meer trainingsmogelijkheden en minder irritatie

Door gebruik te maken van accessoires zoals een handgreep of enkel straps zijn de weerstandsbanden en fitnesselastieken makkelijker vast te houden in je handen of vast te maken aan je benen. Je hoeft je daardoor niet meer te concentreren op je grip en je kunt je oefeningen makkelijker en beter uitvoeren, waardoor je training efficiënter en leuker wordt.

Bescherm je elastieken tegen beschadigingen

Met de Utility Strap kunnen onze Power Bands en andere weerstandsbanden en fitnesselastieken gemakkelijk en snel aan vrijwel elk object worden vastgemaakt, zonder dat je bang hoeft te zijn voor beschadigingen. Op die manier heb je geen last meer van schurende oppervlakken of scherpe randjes die je weerstandsbanden kapot kunnen maken. Je kunt ook gebruikt maken van karabijnhaken om de weerstandsbanden aan elkaar of aan andere objecten vast te maken.

Maak je training compleet door je weerstandsbanden te combineren met de verschillende accessoires die bij Fitness-Seller.nl verkrijgbaar zijn!