1. Let op: het is erg druk, houd rekening met vertragingen van circa 2 tot 3 werkdagen. Meer informatie

    Vertragingen: circa 2-3 dagen. Lees meer

  2. De nieuwe ATX App is live! Download en probeer nu

  3. Gratis verzending in Nederland vanaf € 2.500,-

  4. Onze retourtermijn is verlengd tot 30 dagen

  5. Kopersbescherming en 3 jaar garantie op onze gecertificeerde equipment

Halterbanken

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

5 Items

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

5 Items

Professionele halterbanken voor jouw (home)gym! - Fitness Seller

Met een halterbank heb je de mogelijkheid tot het uitvoeren van een professionele work-out, op veilige en effectieve wijze. Uiterste stabiliteit, een prachtig design en niet geheel onbelangrijk: een professionele krachttraining onder de hoogste eisen! Dát biedt een halterbank van Fitness Seller en dat zul je merken!

Exclusieve merken

De halterbanken die wij aanbieden zijn stuk voor stuk onderworpen aan de strengste normen op het gebied van veiligheid en kwaliteit, waardoor al onze halterbanken gegarandeerd onder de top aan fitness-apparatuur mogen vallen. Een halterbank is zwaar belastbaar en is uitermate stabiliteit, waardoor een veilige training mogelijk is. Dit maakt een halterbank zeer aantrekkelijk voor zowel de beginnende als de gevorderde trainer en voor zowel de professionele sportschool als voor thuis in een homegym. Ons assortiment bevat o.a. de merken Marbo, MegaTec, Barbarian en ATX.

Ruim assortiment

Ben je op zoek naar een goede halterbank? Onze halterbanken zijn ruim inzetbaar, betaalbaar en geschikt voor iedereen. Een universele, kwalitatieve halterbank biedt de mogelijkheid tot het uitvoeren van een effectieve, veilige training, middels verschillende standen en met het gebruik van verschillende gewichten. Geniet van een verstelbare halterbank of een vaste halterbank en kies één van de mooie exemplaren die voor jou geschikt is. Wij bieden halterbanken aan in verschillende prijsklasses. Kwaliteit, een scherpe, eerlijke prijs en een uitermate strak uiterlijk: dat is het fitness-apparatuur van Fitness Seller. Wil je een halterbank kopen? Neem een kijkje in ons ruime assortiment voor het huidige aanbod en bestel je nieuwe halterbank vandaag nog!