1. Let op: het is erg druk, houd rekening met vertragingen van circa 2 tot 3 werkdagen. Meer informatie

    Vertragingen: circa 2-3 dagen. Lees meer

  2. De nieuwe ATX App is live! Download en probeer nu

  3. Gratis verzending in Nederland vanaf € 2.500,-

  4. Onze retourtermijn is verlengd tot 30 dagen

  5. Kopersbescherming en 3 jaar garantie op onze gecertificeerde equipment

Toestellen

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

313 Items

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

313 Items

Professionele krachttoestellen koop je bij Fitness Seller

Ben je op zoek naar hoogwaardige fitness apparatuur? Maar liefst enkele honderden toestellen waarmee je jezelf helemaal kunt uitleven op trainingsgebied vind je op de webshop van Fitness Seller.

Welke trainingen kun je met deze fitness apparatuur doen?
De toestellen en de fitness apparatuur van Fitness Seller stellen in je in de gelegenheid verschillende soorten oefeningen en trainingen te doen. Ga je normaal gesproken naar de sportschool? Alle fitness apparatuur die je daar normaal gesproken vindt, kun je ook aanschaffen via de webshop van Fitness Seller. Maar ben je op zoek naar toestellen voor professioneel gebruik, dan kun je ook bij ons terecht. Wat je allemaal kunt met onze fitness apparatuur? Denk aan oefeningen voor je rugspieren, je hamstrings, armspieren (triceps, biceps), je borst- en buikspieren en de rest van je lichaam. Zo versterk je je spiergroepen één voor één in een gerichte, specifieke training.

Verschillende fitness apparatuur vind je bij Fitness Seller
In de webshop van Fitness Seller heb je een heel ruime keus in fitness apparatuur. Er zijn toestellen voor iedereen. Ben je op zoek naar toestellen voor thuisgebruik? Of heb je je zinnen echt gezet op professionele fitnessapparatuur? Of je nu voor professionele of semi-professionele toestellen gaat of op zoek bent naar fitnessapparatuur voor thuisgebruik, je vindt 't in onze webshop. Ook kun je kiezen uit de verschillende categorieën binnen de aangeboden fitness apparatuur. Ga voor Cross Rigs, Steelflex, Master-Sport, Powerline, Ironforce, Heavy Duty, Powertec of Barbarian Line fitness apparatuur.

Waarom fitness apparatuur bestellen bij Fitness Seller?
Fitness Seller is een webshop die niet alleen toestellen en fitness apparatuur biedt, maar ook aanvullende artikelen voor jouw sport- en trainingservaring. Lekker sporten? Je maakt het compleet met de gewichten, matten en andere accessoires van Fitness Seller. Met het uitgebreide assortiment aan fitness apparatuur in onze webshop train je al je spiergroepen. Ga je je de komende tijd richten op je arm-, borst- of beenspieren? Fitness Seller komt je tegemoet. Meer goede redenen op fitness apparatuur bij Fitness Seller te bestellen:
Door jarenlange ervaring kunnen we je goed adviseren;
Bevalt 't niet? Geen probleem, je hebt twee weken bedenktermijn;
We verzenden dagelijks!

Ben je op zoek naar hoogwaardige toestellen en fitness apparatuur om verschillende spiergroepen mee te kunnen trainen bij je thuis of in een professionele omgeving? Kijk dan eens in de webshop van Fitness Seller en maak je keuze uit het uitgebreide assortiment.