1. Let op: het is erg druk bij onze vervoerders. Meer informatie

    Let op: drukte bij vervoerders. Lees meer

  2. De nieuwe ATX App is live! Download en probeer nu

  3. Gratis verzending in Nederland vanaf € 2.500,-

  4. Onze retourtermijn is verlengd tot 30 dagen

  5. Kopersbescherming en 3 jaar garantie op onze gecertificeerde equipment

Marbo Sport

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

57 Items

Pagina
per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

57 Items

Pagina

Krachtapparatuur van Marbo Sport koop je bij Fitness Seller

Marbo Sport biedt verschillende series krachttoestellen en fitnessapparaten voor thuisgebruik, semi-professionele toepassingen en professionele toepassingen. Het assortiment is zeer uitgebreid met alle soorten fitnesstoestellen van Trainingsbanken, Multibanken, Vlakke Banken en Halterbanken tot Optrekstangen, Dipsteunen en Lat Pulley Stations.

Home Line

De fitnesstoestellen uit de Home Line bieden een ideale combinatie van de voordeligste prijs met een top ontwerp. Deze krachtstations zijn perfect om thuis een krachtruimte mee te maken. De goedkope krachtapparaten uit deze serie zijn uitermate geschikt voor beginners en thuisgebruikers die op zoek zijn naar de juiste toestellen om hun homegym mee te beginnen. Door de vele ruimtebesparende uitbreidingsmogelijkheden van de verschillende Trainingsbanken en Halterbanken is het bovendien mogelijk om ook in kleine ruimtes het volledige lichaam te trainen!

Semi-Pro Line

De krachtapparaten uit de Semi-Pro Line zijn gemaakt voor gevorderde sporters die op zoek zijn naar krachtstations voor thuis die geschikt zijn voor zwaardere toepassingen. Deze toestellen hebben een bijna onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding en zijn perfect voor thuisgebruik. Deze stabiele en veilige krachttoestellen hebben een dikker frame dan de toestellen uit de Home serie en bieden dus ook meer stabiliteit en belastbaarheid. Met de toestellen uit de Semi-Pro serie heeft elke sporter een ruime keuze voor het inrichten van een goede krachtruimte of homegym.

Pro Line

De toestellen en racks uit de Pro Line zijn speciaal ontworpen voor professionele toepassingen. Deze toestellen zijn ideaal voor sportscholen, personal trainers en fysiotherapeuten maar ook voor thuissporters die op zoek zijn naar de beste krachtstations voor hun homegym. Deze zeer sterke en uiterst veilige krachttoestellen zijn ideaal voor de zwaarste toepassingen. De toestellen uit de Pro Line zijn uitstekend geschikt voor het inrichten van een sportschool maar ook voor een kleinere krachtruimte van bijvoorbeeld personal trainers of voor de homegym van fanatieke thuissporters.

Gemaakt in Europa

In tegenstelling tot veel andere merken worden de toestellen van Marbo Sport volledig binnen de Europese Unie in Polen gefabriceerd. Hiervoor worden enkel de beste onderdelen gebruikt, zoals platen en profielen van de hoogste kwaliteit. De nieuwste technologieën en moderne oplossingen gaan hand in hand met de beste kwaliteit materialen. Met behulp van computergestuurde machines hebben de toestellen een perfecte pasvorm en de best haalbare prestaties. De toestellen zijn getest door het Europees Centrum voor Kwaliteitsbevordering en het verkregen veiligheidscertificaat garandeert de naleving van de normen en eisen die gelden in de Europese Unie, waarmee deze fitnesstoestellen de veiligheid van de gebruiker waarborgen.

De krachtstations van MARBO zijn voordelig, veilig, duurzaam en hebben een top ontwerp!