1. Let op: het is erg druk, houd rekening met vertragingen van circa 2 tot 3 werkdagen. Meer informatie

    Vertragingen: circa 2-3 dagen. Lees meer

  2. De nieuwe ATX App is live! Download en probeer nu

  3. Gratis verzending in Nederland vanaf € 2.500,-

  4. Onze retourtermijn is verlengd tot 30 dagen

  5. Kopersbescherming en 3 jaar garantie op onze gecertificeerde equipment

Marbo Sport

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

47 Items

Pagina
per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

47 Items

Pagina

Krachtapparatuur van Marbo Sport koop je bij Fitness Seller

Marbo Sport biedt verschillende series krachttoestellen en fitnessapparaten voor thuisgebruik, semi-professionele toepassingen en professionele toepassingen. Het assortiment is zeer uitgebreid met alle soorten fitnesstoestellen van Trainingsbanken, Multibanken, Vlakke Banken en Halterbanken tot Optrekstangen, Dipsteunen en Lat Pulley Stations.

Pro Line

De toestellen en racks uit de Pro Line zijn speciaal ontworpen voor professionele toepassingen. Deze toestellen zijn ideaal voor sportscholen, personal trainers en fysiotherapeuten maar ook voor thuissporters die op zoek zijn naar de beste krachtstations voor hun homegym. Deze zeer sterke en uiterst veilige krachttoestellen zijn ideaal voor de zwaarste toepassingen. De toestellen uit de Pro Line zijn uitstekend geschikt voor het inrichten van een sportschool maar ook voor een kleinere krachtruimte van bijvoorbeeld personal trainers of voor de homegym van fanatieke thuissporters.

Free Weight

De krachtapparaten uit de Free Weight serie zijn ontworpen voor professionele toepassingen. Zoals de naam al aangeeft maken deze krachttoestellen gebruik van losse gewichten in plaats van een gewichtstapel. De zware constructies zijn geschikt voor de zwaarste toepassingen, waardoor deze toestellen ideaal zijn voor bijvoorbeeld sportscholen, personal trainers en fysiotherapeuten. 

Gemaakt in Europa

In tegenstelling tot veel andere merken worden de toestellen van Marbo Sport volledig binnen de Europese Unie in Polen gefabriceerd. Hiervoor worden enkel de beste onderdelen gebruikt, zoals platen en profielen van de hoogste kwaliteit. De nieuwste technologieën en moderne oplossingen gaan hand in hand met de beste kwaliteit materialen. Met behulp van computergestuurde machines hebben de toestellen een perfecte pasvorm en de best haalbare prestaties. De toestellen zijn getest door het Europees Centrum voor Kwaliteitsbevordering en het verkregen veiligheidscertificaat garandeert de naleving van de normen en eisen die gelden in de Europese Unie, waarmee deze fitnesstoestellen de veiligheid van de gebruiker waarborgen.

De krachtstations van Marbo zijn voordelig, veilig, duurzaam en hebben een top ontwerp!