1. Belangrijke mededeling: het is erg druk in onze winkel, houd rekening met vertragingen van circa 5 tot 7 werkdagen. Het afhalen van bestellingen is tijdelijk niet mogelijk. Meer informatie.

    Verzendvertraging: circa 5 tot 7 werkdagen. Afhalen is tijdelijk niet mogelijk. Meer informatie.

  2. Welkom in onze nieuwe webshop!

    Heb je suggesties of ben je een bug tegengekomen? Laat het ons weten.

    Laat ons weten wat je ervan vindt.

Medicijnballen

Professionele Medicijnballen koop je bij Fitness Seller

Medicijnballen: veel trainingsmogelijkheden
Door de veelvoud aan trainingsmogelijkheden is de medicijnbal een geliefd product bij sporters. Medicijnballen kunnen gebruikt worden voor het trainen van het hele lichaam en zijn ideaal voor het versterken van de schouders, rug, armen, benen, buik en core. In tegenstelling tot fitnessapparaten die vaak een onnatuurlijke beweging hebben, bieden medicijnballen de mogelijkheid tot explosieve weerstandstrainingen met een volledig bewegingsbereik. Daarom zijn medicijnballen een belangrijk trainingshulpmiddel voor personal trainers, fysiotherapeuten en sportscholen.

Verschillende soorten medicijnballen
Medicijnballen zijn er in vele soorten en maten. In ons assortiment zitten medicijnballen die gemaakt zijn van rubber, kunststof, kunstleer en echt leder. Medicijnballen gemaakt van kunststof hebben de eigenschap dat ze beter stuiteren en meer grip hebben. Medicijnballen gemaakt van leer zijn daarentegen zeer sterk en hebben een langere levensduur.

Waarom een medicijnbal kopen bij Fitness Seller
✓ Veilig online betalen.
✓ 14 dagen bedenktermijn.
✓ Afhalen in onze showroom.