1. Let op: het is erg druk, houd rekening met vertragingen van circa 2 tot 3 werkdagen. Meer informatie

    Vertragingen: circa 2-3 dagen. Lees meer

  2. De nieuwe ATX App is live! Download en probeer nu

  3. Gratis verzending in Nederland vanaf € 2.500,-

  4. Onze retourtermijn is verlengd tot 30 dagen

  5. Kopersbescherming en 3 jaar garantie op onze gecertificeerde equipment

Barbarian Line

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

2 Items

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

2 Items

Krachtapparatuur van Barbarian Line bij Fitness Seller

Wil jij je training zwaarder maken met Barbarian Line apparatuur? In de webshop van Fitness Seller vind je diverse fitnesstoestellen van Barbarian Line.

Het gebruik van de apparaten van Barbarian Line
Ga je voor de Barbarian Glute Ham Trainer Pro? Voor de Barbarian Hyperextension, Multi Bench Synchro, Functional Power Cage, Leg Lift- of Tricep Dip Accessory? Barbarian Line heeft een uitgebreide collectie aan krachtapparatuur waarmee je verder komt. Of je nu thuis je spieren wilt versterken of in de sportschool. Ook als je zelf een sportschool of fitness studio hebt is Barbarian Line professioneel gezien een goede keuze. Deze Duitse kwaliteitsapparatuur stelt niet teleur. Deze robuuste apparatuur is geschikt voor trainingen in je eigen huis, maar ook voor commercieel gebruik. Met Barbarian Line train je je rugspieren, armspieren, triceps, biceps, schouderspieren, benen en billen op een uiterst doeltreffende manier.

De Barbarian Line producten van Fitness Seller
In de webshop van Fitness Seller vind je naast fitnessapparaten, yogamatten, gewichten, bokszakken en trainingsaccessoires ook krachtapparatuur van Barbarian Line. Onder Barbarian Line vallen kleine apparaten zoals de Dip Bars, die je gemakkelijk aan je muur bevestigt. Maar ook de Functional Power Cage is een sterk staaltje in de Barbarian Line collectie. Dit rek is multifunctioneel: je kunt er power bands aan bevestigen, maar ook oefeningen doen met je halterstangen of gewichten. Natuurlijk zijn de krachtapparaten van Barbarian Line niet alleen heel effectief in het versterken van je spieren; ze zijn ook veilig. In de indrukwekkende Functional Power Cage vind je bijvoorbeeld verschillende noodsteunen en een met anti-slip beklede ondergrond. Zo oefen je niet alleen effectief, maar ook heel veilig.

Barbarian Line krachtapparatuur bestellen bij Fitness Seller
De krachtapparatuur van Barbarian Line is behoorlijk indrukwekkend. De apparaten zijn robuust, stevig en zwaar. Misschien wil je ze eerst eens in het echt bekijken voordat je ze bestelt voor gebruik in sportschool of thuis. Dat kan in onze showroom. We geven je graag advies: door dertig jaar ervaring in de sportwereld kunnen we goed inschatten wat bij je past en waarmee je je training verder uit kunt breiden. Online bestellen kan ook: je betaalt veilig online en ontvangt je producten vaak binnen enkele dagen bij je in huis. Niet tevreden? Geen nood: je hebt 14 dagen bedenktermijn.

Ben je geïnteresseerd in de fitnesstoestellen van Barbarian Line? Bekijk dan de webshop van Fitness Seller en bestel direct!