1. Onze retourtermijn is nu verruimd naar 30 dagen. Meer informatie.

  2. Gratis verzending vanaf € 2.500,-. Meer informatie.

Fitnessartikelen

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

106 Items

Pagina
  1. Aanbieding
    Push Up Bars
    Push Up Bars
    Speciale prijs € 12,90 Normale prijs € 14,95
per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

106 Items

Pagina

Fitnessartikelen koop je voordelig bij Fitness Seller

Fitnessartikelen

Hoewel niet iedereen thuis plaats heeft voor allerlei fitnesstoestellen, is voor fitnessartikelen bijna altijd wel ruimte. Met behulp van Fitness Seller maak je jouw sportassortiment thuis helemaal compleet of vul je je sportschool, als je professional bent, echt aan.

Wat kun je met fitnessartikelen?
Fitnessartikelen zijn geschikt voor verschillende soorten sporters. Misschien sport je fanatiek in de sportschool, maar wil je zo nu en dan thuis ook aan je spieren en uithoudingsvermogen werken. Het kan ook zijn dat je graag thuis je oefeningen doet en daarom op zoek bent naar hoogwaardige fitnessartikelen. In de onze webshop vind je een groot assortiment. Denk aan riemen, handschoenen, aerobics gewichten, kleine fitnesstoestellen, aerobics sets, weerstandsbanden, fitnessmatten, steps, springtouwen en fitnessballen. Deze fitnessartikelen zijn vaak klein, gemakkelijk op te bergen en bieden je een scala aan trainingsmogelijkheden. Train bijvoorbeeld je buikspieren met de fitnessartikelen in de categorie kleine fitnesstoestellen of ga voor je armspieren met de weerstandsbanden!

Fitnessartikelen van Fitness Seller
In de webshop van Fitness Seller vind je fitnessartikelen die geschikt zijn voor elke trainingsvorm. Schaf bijvoorbeeld de trainingsgewichten aan en maak het compleet met de handige beschermende anti-slip handschoenen. Gebruik de heavy grips om je armspieren mee te trainen of ga in je woonkamer aan de slag met een dvd, muziek en steps om je uithoudingsvermogen te trainen en je spieren in vorm te houden. Of je nu gevorderd bent, of je reguliere oefeningen wilt aanvullen: de fitnessartikelen van Fitness Seller passen bij iedere sporter. Je kunt kiezen uit meer dan 100 fitnessartikelen. Ons assortiment bevat o.a. de merken Iron Force, Fortex, Atx, Bodylastics, Everlast en U.N.O.

De voordelen van het kopen van fitnessartikelen bij Fitness Seller
Fitness Seller is een overzichtelijke webshop met een groot assortiment fitnesstoestellen, gewichten, krachtapparatuur, cardiotoestellen, hartslagmeters, BMI-meetlinten en nog veel meer. Meer pluspunten van de webshop: Doordat we 30 jaar ervaring hebben in het verkopen van fitnessartikelen kunnen we je goed adviseren; Op je bestelling krijg je 14 dagen bedenktermijn; De artikelen van Fitness Seller hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Wil je thuis trainen met je eigen fitnessartikelen? Ga je thuis aan de slag met het trainen van je spieren en je conditie? Maak dan je training compleet met de fitnessartikelen van Fitness Seller!

Waarom fitnessartikelen kopen bij Fitness Seller
✓Professioneel advies.
✓14 dagen bedenktermijn.
✓Afhalen in onze showroom.
✓Snelle verzending.