1. Let op: het is erg druk, houd rekening met vertragingen van circa 2 tot 3 werkdagen. Meer informatie

    Vertragingen: circa 2-3 dagen. Lees meer

  2. De nieuwe ATX App is live! Download en probeer nu

  3. Gratis verzending in Nederland vanaf € 2.500,-

  4. Onze retourtermijn is verlengd tot 30 dagen

  5. Kopersbescherming en 3 jaar garantie op onze gecertificeerde equipment

Kettlebells

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

15 Items

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

15 Items

Professionele kettlebells koop je bij Fitness Seller

In onze webshop vind je verschillende kettlebells, zoals Classic kettlebells, Professional kettlebells, Style Kettlebells, Heavy Duty kettlebells en Verstelbare kettlebells. Een kettlebell is een heel handig accessoire om je trainingen nog effectiever te maken. Bestel ze online bij Fitness Seller!

Wat zijn kettlebells en waarvoor kun je ze gebruiken?
Een kettlebell is een gewicht dat je kunt gebruiken bij het doen van fitnessoefeningen als squats en pull-ups. Een kettlebell is anders dan andere gewichten doordat dit accessoire de vorm heeft van een zware kanonskogel, vervaardigd van metaal, met een handvat. Een kettlebell is voor veel mensen een goede vervanger voor andere gewichten als dumbbells en griptrainers. Kettlebells zijn bij uitstek geschikt om bestaande oefeningen verzwaren. Met een kettlebell kun je je knijpkracht flink verhogen, maar ook je kracht bij lift-oefeningen of lopen vergroten. Kettlebells verbeteren je spierkracht, maar ook je flexibiliteit en uithoudingsvermogen. Ook train je hiermee spiergroepen die je anders minder goed bereikt: bijvoorbeeld je hele rug en de spieren rondom je heupen.

Kettlebells bij Fitness Seller
Fitness Seller verkoopt naast andere gewichten en trainingsaccessoires ook kettlebells en kettlebell accessoires. In onze webshop vind je kettlebells vervaardigd van staal, kunststof, rubber en gietijzer. Ook in het gewicht kun je natuurlijk variëren: Fitness Seller heeft kettlebells van 4 kg, 8 kg, 10 kg, 12 kg, 14 kg, 16 kg, 18 kg, 20 kg, 24 kg, 28 kg en 32 kg in het assortiment. Daardoor koop je bij ons altijd een voor jou en je training geschikte kettlebell. Ook in uiterlijk heb je de keuze: ga voor de echte, klassieke Russische kettlebell of kies er één met een modern, vinyl design.

Het voordeel van kettlebells van Fitness Seller
Fitness Seller beschikt over een zeer ruim assortiment. Bij ons koop je fitnesstoestellen, krachtapparatuur, matten en andere fitnessbenodigdheden. Ook in het assortiment aan kettlebells kun je kiezen tussen verschillende varianten. Bestel je een kettlebell? Dan heb je veertien dagen de tijd om te kijken of het gewicht bij je past. Fitness Seller verzendt dagelijks, waardoor je meteen aan de slag kunt met je nieuwe kettlebells. Profiteer ook van het advies en de service van Fitness Seller: door dertig jaar ervaring kunnen we je zeker verder helpen.

Wil jij:

  • je bestaande trainingen intensiveren;
  • je lichaam sterker maken;
  • en accessoires bestellen bij een betrouwbare webshop?

Kies er dan voor je kettlebells aan te schaffen bij Fitness Seller. Je hebt je gewichten dan snel in huis en je kunt bovendien contact opnemen voor professioneel advies en hulp!