1. Let op: het is erg druk, houd rekening met vertragingen van circa 2 tot 3 werkdagen. Meer informatie

    Vertragingen: circa 2-3 dagen. Lees meer

  2. De nieuwe ATX App is live! Download en probeer nu

  3. Gratis verzending in Nederland vanaf € 2.500,-

  4. Onze retourtermijn is verlengd tot 30 dagen

  5. Kopersbescherming en 3 jaar garantie op onze gecertificeerde equipment

Halterschijven

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

41 Items

Pagina
per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

41 Items

Pagina

De beste Halterschijven voor jouw gym

Ben je in het bezit van een halterstang en ben je op zoek naar bijbehorende halterschijven? Fitness Seller verkoopt halterschijven in verschillende kleuren, materialen en maten (30 mm & 50 mm).

Het gebruik van halterschijven

Halterschijven zijn, in combinatie met halterstangen, zeer goed te gebruiken voor specifieke trainingen van de bovenste helft van het lichaam. Door een halterstang met schijven op een goede manier liggend of staand te bewegen train je je borstspieren, maar versterk je ook je schouderspieren. Met schijven voor je halterstang kun je het gewicht steeds een beetje opbouwen. Op elke halterschijf vind je een indicatie van het gewicht, zodat je steeds weet met welk gewicht je aan het trainen bent. De verschillende uitvoeringen van halterschijven passen bij diverse trainingsmethoden.

De halterschijven die Fitness Seller aanbiedt

In de webshop van Fitness Seller is een groot aanbod in halterschijven te vinden. Train je graag thuis? Dan zijn rubberen schijven geschikt voor je. Hiermee voorkom je dat je vloer beschadigt en vermijd je tevens geluidsoverlast. Als je snel wilt herkennen hoeveel gewicht je aan het tillen bent, dan zijn de halterschijven met Olympische kleurcodes praktisch. Als je het leuk vindt om ook zonder halterstang te kunnen trainen, passen halterschijven met handgrepen bij je. Ook schijven van kunststof, rubber, gietijzer en chroom zijn bij ons verkrijgbaar. Alles natuurlijk in uiteenlopende gewichten. Ook zijn er Bumper Plates en Fractional Plates. Ons assortiment bevat o.a. de merken ATX, Ironsports en Fortex.

Het voordeel van halterschijven van Fitness Seller

Wil je je bovenlichaam kunnen trainen en ben je al in het bezit van een halterstang? Of wil je zonder halterstang kunnen trainen met halterschijven? Dan wil je nieuwe gewichten van Fitness Seller snel uit kunnen proberen. Bestel je schijven voor je halter bij Fitness Seller, dan heb je ze snel in huis. De pluspunten van Fitness Seller op een rijtje:

  • Door jarenlange ervaring kunnen we je helpen bij het vinden van geschikte fitnessapparatuur;
  • Naast halterschijven verkopen we nog meer artikelen voor krachttraining;
  • Bevalt het materiaal, het gewicht en het bevestigingsmechanisme je? Geen zorgen: je hebt 14 dagen bedenktermijn;
  • De prijs-kwaliteit verhouding van Fitness Seller is altijd goed.

Wil je halterschijven van hoge kwaliteit kopen bij een gedegen verkoper? Neem dan in kijkje in onze webshop voor halterschijven, halterstangen en andere fitness- en trainingsartikelen.