1. Let op: het is erg druk, houd rekening met vertragingen van circa 2 tot 3 werkdagen. Meer informatie

    Vertragingen: circa 2-3 dagen. Lees meer

  2. De nieuwe ATX App is live! Download en probeer nu

  3. Gratis verzending in Nederland vanaf € 2.500,-

  4. Onze retourtermijn is verlengd tot 30 dagen

  5. Kopersbescherming en 3 jaar garantie op onze gecertificeerde equipment

Yoga

Professionele Yoga artikelen koop je bij Fitness Seller

Yoga is een populaire training die zowel voor kracht, lenigheid en flexibiliteit als voor innerlijke rust zorgt. Bij Fitness Seller vind je yogamatten om je training compleet te maken!

Yoga oefeningen uitvoeren op yogamatten
Yoga oefeningen zijn oorspronkelijk bedoeld om het gevoel, de geest en het lichaam volledig te beheersen. Door oefeningen te doen ben je bezig met meditatie en concentratie, maar leer je ook je ademhaling te reguleren en je spieren los te laten. Veel oefeningen die bij yoga gedaan worden zijn afkomstig uit de Hatha yoga en zijn bedoeld als ontspanning. Yoga met behulp van yogamatten geeft bij veel mensen meer lengte aan de spieren en kan vervelende stressklachten in nek en schouder verzachten. Ook kunnen de ademhalingsoefeningen die je leert je in het dagelijks leven helpen in stressvolle tijden. Yoga is een sport die je met relatief weinig middelen uit kunt oefenen: sommige yogi's doen oefeningen zelfs in de natuur. Natuurlijk kun je yoga ook thuis uitvoeren of in de sportschool deelnemen aan een groepsles. Yogamatten kunnen je dan helpen en meer comfort geven tijdens het doen van je oefeningen.

De yogamatten van Fitness Seller
Fitness Seller verkoopt allerlei artikelen op het gebied van cardio, fitnesstraining, gewichtheffen en vechtsport, maar biedt natuurlijk ook yogamatten aan. Heel belangrijk bij het beoefenen van yoga zijn yogamatten, die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren: geel, blauw, groen en paars. De yogamatten van Fitness Seller zijn vervaardigd van polyester met een vinyl coating die ervoor zorgt dat je niet uitglijdt en een goede grip hebt op je mat. Omdat de yogamatten lekker licht zijn, neem je ze gemakkelijk mee naar een plek om yoga te beoefenen. Fitness Seller biedt ook yogablokken aan, die je kunt gebruiken bij yoga en aanverwante trainingen als pilates. De blokken zijn gemaakt van kurk, dus je neemt ze net als de yogamatten gemakkelijk mee.

De voordelen van yogamatten van Fitness Seller
Fitness Seller is een webshop, maar heeft ook een showroom. Wil je alles op het gebied van yogamatten komen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Bestellen is ook gemakkelijk: je betaalt veilig via internet en hebt je artikelen meestal snel in huis. Wil je je yogamatten en yogatraining graag uitbreiden met aerobics, fitness of cardiotraining? Ook die artikelen bestel je gemakkelijk via de webshop.

Aan de slag met yoga op nieuwe yogamatten? Bestel de benodigdheden via Fitness Seller!