1. Let op: het is erg druk, houd rekening met vertragingen van circa 2 tot 3 werkdagen. Meer informatie

    Vertragingen: circa 2-3 dagen. Lees meer

  2. De nieuwe ATX App is live! Download en probeer nu

  3. Gratis verzending in Nederland vanaf € 2.500,-

  4. Onze retourtermijn is verlengd tot 30 dagen

  5. Kopersbescherming en 3 jaar garantie op onze gecertificeerde equipment

Halterstangen

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

75 Items

Pagina
per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

75 Items

Pagina

Standaard en Olympische halterstangen van hoge kwaliteit!

Ben je op zoek naar een halterstang om je bovenlichaam te trainen? Fitness Seller verkoopt halterstangen van verschillende lengtes en in diverse uitvoeringen (30 mm & 50 mm).

Waarvoor gebruik je een halterstang?

Train je bankdrukoefeningen of train je graag staand? Dan komt een halterstang zeker van pas. Door te trainen met een halterstang worden borstspieren sterker en groter. Hoe groter de lengte van de halterstang, hoe hoger de belasting voor je spieren en hoe groter het trainingseffect. Ook biceps train je gemakkelijk thuis met een halterstang. Voer de hefoefeningen bijvoorbeeld staand uit en beweeg de halterstang langzaam van je benen naar je schouders.

Fitness Seller verkoopt diverse halterstangen

In onze webshop vind je verschillende soorten halterstangen. Curlstangen worden gebruikt om het bovenlichaam op verschillende manieren te trainen. Bij Fitness Seller vind je ook dumbbellstangen en lange halterstangen waarmee je je bovenlichaam optimaal traint. Tot slot verkopen we specialiteitstrainers, waarmee je je kunt richten op een bepaalde spiergroep. Kies er bijvoorbeeld voor om alleen je triceps te trainen, of je te focussen op je schouderspieren of juist je gripkracht. Fitness Seller biedt ook keus in de manier waarop de schijven (gewichten) bevestigd kunnen worden: door schroefdraad, glad of voorzien van anti-slip. Zo selecteer je gemakkelijk een halterstang die bij jou en je trainingsdoelen passen. Ons assortiment bevat o.a. de merken ATX en Ironsports.

Halterstang kopen bij Fitness Seller

Als je je training wilt verdiepen op het gebied van je borst- en schouderspieren, kan een halterstang goed van pas komen. We hebben in assortiment een grote variatie aan materialen, merken, afmetingen en kenmerken van stangen voor halters. Kies bijvoorbeeld voor een klein maatje dumbbellstangen of ga voor een specialiteittrainer. Heb je advies nodig? Dan ben je bij Fitness Seller aan het goede adres. Met ruim dertig ervaring met training en fitness, kunnen we je gedegen advies geven. Maar dat is niet het enige voordeel van halterstangen bestellen bij Fitness Seller!

Veilig online betalen

Laat je halterstang thuis leveren, of kom hem zelf afhalen in ons afhaalmagazijn.
Past de halterstang bij je? Dat ontdek je tijdens de 14 dagen bedenktermijn.

Uitgebreid assortiment

Ook voor aanvullende artikelen zoals gewichten, sluitingen en andere accessoires kun je bij Fitness Seller terecht.

Waarom kopen bij Fitness Seller

✓ 14 dagen bedenktermijn
✓ Afhalen in onze showroom
✓ Ruim 30 jaar ervaring
✓ Groot assortiment

Wil je kiezen uit een groot assortiment aan halterstangen en alles wat je nodig hebt voor je training? Geef je training opnieuw vorm met een halterstang van Fitness Seller!