1. Let op: het is erg druk, houd rekening met vertragingen van circa 2 tot 3 werkdagen. Meer informatie

    Vertragingen: circa 2-3 dagen. Lees meer

  2. De nieuwe ATX App is live! Download en probeer nu

  3. Gratis verzending in Nederland vanaf € 2.500,-

  4. Onze retourtermijn is verlengd tot 30 dagen

  5. Kopersbescherming en 3 jaar garantie op onze gecertificeerde equipment

Dipriemen

Professionele dipriemen koop je bij Fitness Seller

Bodyweight training is ideaal voor het ontwikkelen van algehele kracht en conditie. Oefeningen met het eigen lichaamsgewicht versterken namelijk niet alleen de primaire spieren maar stimuleren ook allerlei secundaire en stabilisator spieren. Maar wat als je zo sterk bent geworden dat je eigen lichaamsgewicht niet meer voldoende uitdaging biedt?

Verzwaar je training met een dip riem

Met een dip riem kun je eenvoudig en veilig extra gewicht toevoegen aan je eigen lichaamsgewicht. Op die manier kun je oefeningen zoals optrekken of dippen dus nog zwaarder maken. Dankzij de dip belt zit het extra gewicht niet in de weg tijdens je training maar hangt dit veilig tussen je benen, zodat jij je volledig op je training kunt focussen. De dipriem kun je snel en eenvoudig aantrekken en weer uittrekken. Ons assortiment bevat o.a. de merken ATX en Fortex.

Verschillende modellen voor elke atleet

Onze dip riemen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, waaronder de traditionele lederen dipriemen maar ook de moderne nylon dip belts. Voor de allersterkste atleten bieden wij bovendien de Iron Force Dip Belt aan, gemaakt van hoogwaardig nylon en met een dikkere ketting dan normaal!