1. Let op: het is erg druk, houd rekening met vertragingen van circa 2 tot 3 werkdagen. Meer informatie

    Vertragingen: circa 2-3 dagen. Lees meer

  2. De nieuwe ATX App is live! Download en probeer nu

  3. Gratis verzending in Nederland vanaf € 2.500,-

  4. Onze retourtermijn is verlengd tot 30 dagen

  5. Kopersbescherming en 3 jaar garantie op onze gecertificeerde equipment

Fitness steps

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

9 Items

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

9 Items

Fitness- en aerobic steps koop je bij Fitness Seller

Ben je op zoek naar een fitness step of aerobic step? Wij hebben een groot assortiment met een ruime keuze aan steps voor de beste prijzen! De populaire Reebok Step is bij Fitness Seller bijvoorbeeld verkrijgbaar in diverse exclusieve kleuren. Zo vind je altijd een stepbank met jouw favoriete kleur of een step die het beste in jouw homegym of sportschool past.

Perfect voor thuis en voor groepslessen

Een fitness stepper is klein en neemt dus weinig ruimte in beslag en is gemakkelijk op te ruimen. Een step is dus ideaal om thuis te gebruiken voor een volledige aerobics of cardio workout. Wil je een aerobic step kopen om in groepslessen te gebruiken? Dat kan natuurlijk ook! Aerobic steps zijn enorm populaire trainingsapparaten in sportscholen, aerobics lessen en dansscholen. Step training is door vrijwel iedereen snel en gemakkelijk te leren, waardoor steps perfect zijn voor leuke en actieve groepslessen.

Maak je step training compleet

Met verschillende accessoires kun je je step workout nog uitgebreider maken, waardoor je met een simpele stepbank vrijwel je hele lichaam kunt trainen. Combineer je fitness step bijvoorbeeld met fitnesselastieken, trainingsgewichten of enkel- en polsgewichten om cardio en kracht tegelijkertijd te trainen. Hoe zwaarder de gewichten of de elastieken, hoe intensiever de training zal worden. Koop een fitness stepbank en begin vandaag nog met step training!