1. Let op: het is erg druk, houd rekening met vertragingen van circa 2 tot 3 werkdagen. Meer informatie

    Vertragingen: circa 2-3 dagen. Lees meer

  2. De nieuwe ATX App is live! Download en probeer nu

  3. Gratis verzending in Nederland vanaf € 2.500,-

  4. Onze retourtermijn is verlengd tot 30 dagen

  5. Kopersbescherming en 3 jaar garantie op onze gecertificeerde equipment

Rubbermatten

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

8 Items

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

8 Items

Professionele rubbermatten koop je bij Fitness Seller

De rubberen vloermatten van Fitness-Seller.nl zijn uitstekend geschikt als sportvloer of fitnessvloer. Maak je fitnessruimte helemaal af en bescherm niet alleen je vloer maar ook je trainingsmaterialen. Onze rubbermatten zijn geschikt voor thuisgebruik en voor professionele toepassingen in bijvoorbeeld sportscholen en functional fitness boxen.

Vloermatten voor verschillende toepassingen

Onze rubbermatten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en afmetingen. De rubberen vloermatten zijn gemaakt van 10 mm dik rubbergranulaat en zijn uitstekend geschikt als sportvloer voor het aankleden van trainingsruimtes. De rubberen vloermatten kunnen onder andere gebruikt worden voor het beschermen van de vloer voor zware gewichten, fitnessapparatuur en cardiotoestellen. De dikkere rubberen platform matten zijn gemaakt van 30 mm dik gevulkaniseerd rubber. Deze dikke platform matten zijn uitstekend geschikt voor het afwerpen van zwaardere gewichten en zijn dus perfect voor powerliften, gewichtheffen en functional fitness. Ze beschermen niet alleen de vloer maar ook het trainingsmateriaal optimaal.

Rubberen vloermatten kopen bij Fitness Seller

Ben je overtuigd en wil je jouw sportschool of trainingsruimte compleet maken met de rubber vloermatten van Fitness Seller? Onze rubbermatten hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en voorkomen niet alleen geluidsoverlast en beschadigingen aan de vloer, maar verhogen ook de veiligheid tijdens het trainen. De rubberenmatten bieden daarnaast veel comfort en zijn gemakkelijk schoon te maken.

Nog meer vloermatten en vloertegels

Behalve de rubbermatten biedt Fitness-Seller.nl ook puzzelmatten, rubbertegels, onderlegmatten en speciale valmatten aan. Voor grotere oppervlaktes zijn ook rubbermatten op rol verkrijgbaar. Je kunt al deze verschillende sportvloeren natuurlijk ook komen bekijken en uitproberen in onze showroom.