1. Let op: het is erg druk, houd rekening met vertragingen van circa 2 tot 3 werkdagen. Meer informatie

    Vertragingen: circa 2-3 dagen. Lees meer

  2. De nieuwe ATX App is live! Download en probeer nu

  3. Gratis verzending in Nederland vanaf € 2.500,-

  4. Onze retourtermijn is verlengd tot 30 dagen

  5. Kopersbescherming en 3 jaar garantie op onze gecertificeerde equipment

Kunstgras

Professioneel fitness kunstgras koop je bij Fitness Seller

De kunstgrasbanen van Fitness Seller zijn uitstekend geschikt voor de zwaarste toepassingen, bijvoorbeeld in sportscholen of functional fitness boxen. Dankzij de unieke eigenschappen is ons kunstgras ideaal voor intensieve fitness activiteiten zoals een sleebaan voor het duwen en trekken van zware sleds.

Hoge vezeldichtheid en een gekruist patroon

In tegenstelling tot normaal kunstgras heeft ons Fitness Kunstgras een extreem hoge vezeldichtheid van 28 steken per 10 cm. De kunstgrasbanen zijn 12 mm dik met een poolhoogte van 10 mm en zijn gemaakt van gekruiste polyetheen kunststofvezels. Door de hoge vezeldichtheid en het gekruiste patroon is ons kunstgras extreem slijtvast en duurzamer dan normaal kunstgras. Perfect voor dagelijkse intensieve fitness en sport toepassingen.

Naadloze banen met een lengte van 10 meter

Onze kunstgras banen zijn 2 meter breed en hebben een lengte van 12,5 meter of 25 meter. Je kunt de banen dus volledig naadloos leggen zonder gedoe zoals met losse grastegels of grasmatten. De gewenste lengte, breedte en andere uitsparingen kunnen eenvoudig met een stanleymes bijgesneden worden. Ons kunstgras kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Ons kunstgras is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies voor een klassieke groene grasmat of ga voor een moderne zwarte, blauwe, rode, witte of gele kleur die perfect past bij de huisstijl van jouw sportschool of functionel fitness box.