1. Onze retourtermijn is nu verruimd naar 30 dagen. Meer informatie.

 2. Gratis verzending vanaf € 2.500,-. Meer informatie.

Lat Pulleys

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

17 Items

 1. Aanbieding
  ATX Lat Machine LPL-680
  ATX Lat Machine LPL-680
  Speciale prijs € 499,00 Normale prijs € 519,00
 2. Aanbieding
  ATX Lat Machine LPL-720
  ATX Lat Machine LPL-720
  Speciale prijs € 599,00 Normale prijs € 629,00
per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

17 Items

Professionele lat pulleys koop je bij Fitness Seller

Met een lat Pulley, ook wel lat station genoemd, kan je verschillende trainingen uitvoeren in elke ruimte en op alle mogelijke hoogtes. De sterke frames met haar zeer hoge strekmaat zorgen, in combinatie met soepel draaiende katrollen, voor een optimale bewegingsafloop en waarborgen daarmee het  succes van een training. Een lat pulley van Fitness Seller bestaat uit kwalitatieve onderdelen, welke een lange levensduur en de beste kwaliteit waarborgen.

Van een beginnende tot gevorderde sporters
Een lat pulley van Fitness Seller kan door iedereen gebruikt worden, of je nu een beginnende of gevorderde sporter bent. De lat pulleys zijn zo ontworpen, dat deze de kans op blessures minimaliseren en een veilige, effectieve training kunnen garanderen. Hierdoor ben je verzekerd van veiligheid en comfort, waardoor het effect na herhaaldelijk uitgevoerde trainingen extra groot is. Ons assortiment bevat o.a. de merken Marbo, Barbarian en MegaTec.

Een lat pulley om trots op te zijn
Naast de kwaliteit en trainingsmogelijkheden wil je uiteraard dat een lat pulley voorzien is van een prachtig strak design, waardoor deze gemakkelijk in iedere ruimte past en naadloos overloopt in de rest van de inrichting van de omgeving. Zo wordt een fitnessapparaat meer dan een trainingsbegeleider: het is een waar pronkstuk in je trainingsruimte. Ongetwijfeld!

Van jong tot oud, van sportschool tot thuissporter: een lat pulley bundelt succes, kwaliteit en comfort tot één razendpopulair en geliefd fitnessapparaat. Wil je meer weten over het uiterlijk en formaat van een lat pulley? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment voor huidige aanbiedingen en bestel je lat pulley vandaag nog!

Waarom kopen bij Fitness Seller
✓Professioneel advies.
✓14 dagen bedenktermijn.
✓Afhalen in onze showroom.
✓Groot assortiment.