1. Belangrijke mededeling: het is erg druk in onze winkel, houd rekening met vertragingen van circa 5 tot 7 werkdagen. Het afhalen van bestellingen is tijdelijk niet mogelijk. Meer informatie.

    Verzendvertraging: circa 5 tot 7 werkdagen. Afhalen is tijdelijk niet mogelijk. Meer informatie.

  2. Welkom in onze nieuwe webshop!

    Heb je suggesties of ben je een bug tegengekomen? Laat het ons weten.

    Laat ons weten wat je ervan vindt.

Montage en onderhoud

Montage

De montage van onze krachttoestellen en fitnessapparatuur dien je zelf te verzorgen, wij bieden geen montagedienst aan. Alle toestellen worden geleverd met een duidelijke opbouwhandleiding voor een gemakkelijke montage. Zorg er bij grotere toestellen wel voor dat je de montage met twee personen uitvoert. Wil je toch liever een servicebedrijf inschakelen voor het monteren van een toestel? Neem dan contact op met één van de servicebedrijven in het overzicht onderaan deze pagina.

Terug naar boven

Onderhoud

Vrijwel al onze krachttoestellen en fitnessapparatuur zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Periodieke taken zoals het smeren van bewegende onderdelen of het vervangen van slijtageonderdelen kun je eenvoudig zelf verrichten. Wil je toch liever een onderhoudsmonteur inschakelen voor het periodieke onderhoud van een toestel? Neem dan contact op met één van de servicebedrijven in het overzicht onderaan deze pagina.

Meer informatie over het onderhoud van onze halterstangen vind je hier.

Terug naar boven

Servicebedrijven

De volgende servicebedrijven zijn gespecialiseerd in het monteren en onderhouden van krachttoestellen en fitnessapparatuur:

Bredow Service
Telefoon: +31 6 14 27 98 50
E-mail: info@bredowservice.com

Jouw servicebedrijf ook in dit overzicht? Neem dan contact met ons op.

Terug naar boven