1. Let op: het is erg druk, houd rekening met vertragingen van circa 2 tot 3 werkdagen. Meer informatie

    Vertragingen: circa 2-3 dagen. Lees meer

  2. De nieuwe ATX App is live! Download en probeer nu

  3. Gratis verzending in Nederland vanaf € 2.500,-

  4. Onze retourtermijn is verlengd tot 30 dagen

  5. Kopersbescherming en 3 jaar garantie op onze gecertificeerde equipment

Rubbertegels

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

21 Items

Pagina
per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

21 Items

Pagina

Professionele rubberen tegels koop je bij Fitness Seller

Maak je fitnessruimte of sportschool helemaal af met de rubbertegels van Fitness-Seller.nl. Deze dikke rubberen vloertegels zijn uitstekend geschikt om je vloer en je trainingsmaterialen te beschermen en kunnen plaatselijk of als volledige sportvloer of fitnessvloer gelegd worden. De rubbertegels zijn geschikt voor thuisgebruik en voor professionele toepassingen in bijvoorbeeld sportscholen en functional fitness boxen.

Optimale schokabsorptie en geluidsdemping

Onze rubbertegels zijn gemaakt van rubbergranulaat met een hoge dichtheid en zijn maar liefst 30 mm dik. Dit betekent dat deze rubbertegels een uitstekende schokabsorptie en geluidsdemping bieden, zelfs voor zwaardere gewichten en grote en zware fitnessapparatuur en cardiotoestellen. De rubbertegels beschermen zowel de vloer als de trainingsmaterialen optimaal. Doordat er basistegels, halve tegels, randtegels en hoektegels verkrijgbaar zijn kan de sportvloer in elke trainingsruime geïntegreerd worden. Wij bieden ook enkele vooraf samengestelde rubbertegel platforms aan die perfect zijn voor krachttraining in een Power Rack of andere krachtrekken.

Rubbertegels kopen bij Fitness Seller

Ben je overtuigd en wil je jouw sportschool of trainingsruimte inrichten met de rubbertegels van Fitness Seller? Onze rubbertegels hebben een prima prijs-kwaliteitverhouding en voorkomen niet alleen geluidsoverlast en beschadigingen aan de vloer, maar verhogen ook de veiligheid tijdens het trainen. De rubbertegels zijn bovendien maar liefst 30 mm dik voor een optimale schokabsorptie en bescherming van het trainingsmateriaal.

Nog meer vloermatten en vloertegels

Behalve de rubbertegels biedt Fitness-Seller.nl ook puzzelmatten, rubbermatten, onderlegmatten en speciale valmatten aan. Voor grotere oppervlaktes zijn ook rubbermatten op rol verkrijgbaar. Je kunt al deze verschillende sportvloeren natuurlijk ook komen bekijken en uitproberen in onze showroom.