1. Let op: het is erg druk, houd rekening met vertragingen van circa 2 tot 3 werkdagen. Meer informatie

    Vertragingen: circa 2-3 dagen. Lees meer

  2. De nieuwe ATX App is live! Download en probeer nu

  3. Gratis verzending in Nederland vanaf € 2.500,-

  4. Onze retourtermijn is verlengd tot 30 dagen

  5. Kopersbescherming en 3 jaar garantie op onze gecertificeerde equipment

Over Fitness Seller

Sinds de opening van de Nederlandse webshop in 2007 behoort Fitness Seller tot de grootste aanbieders van professionele krachttoestellen en fitnessartikelen in de Benelux. Fitness Seller heeft de afgelopen jaren grote naamsbekendheid verworven op het gebied van krachtsport en functional fitness, met name door goede ervaringen van professionele sporters en ervaren atleten.

Één winkel voor al je equipment

Wij hebben de eerste fitnesswinkel in de Benelux opgericht waar professionele krachttoestellen, gespecialiseerd trainingsmateriaal, hoogwaardige sportvloeren en talloze andere fitnessartikelen en accessoires verkrijgbaar zijn op één locatie. De ontwikkeling van onze eigen merken en onze samenwerking met internationale topmerken hebben vervolgens voor een ware evolutie gezorgd. Inmiddels beschikken wij over een showroom en een groot magazijn van meer dan 2.000 m² vanuit waar wij dagelijks verzenden. Ons uitgebreide productaanbod wordt dus snel en uit eigen voorraad geleverd.

Als exclusieve distributeur van onze eigen merken en verschillende internationale topmerken bieden wij alles voor een ultieme fitness ervaring, zowel voor thuisgebruik als voor sportscholen, personal trainers, fysiotherapeuten en andere instanties.

Meer dan 30 jaar ervaring en kennis

De afgelopen drie decennia hebben onze ingenieurs en medewerkers een enorme theoretische en praktische kennis verworven op fitnessgebied en ervaring opgedaan op het gebied van de ontwikkeling, fabricage en verkoop van professionele krachttoestellen en fitnessapparatuur. Al in de begin jaren '90 ontwikkelden en produceerden zij professionele toestellen voor sportscholen in Nederland en Duitsland.

Deze kennis en ervaring worden door ons gebruikt om ons uitgebreide productaanbod steeds verder te ontwikkelen en te verbeteren. Bovendien luisteren wij naar de ideeën, suggesties en verbeteringen die onze klanten inbrengen. Hierdoor zijn wij in zeer korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van professionele krachttoestellen en fitnessartikelen in de Benelux. Natuurlijk kun je ook gebruik maken van onze kennis en ervaring wanneer je bijvoorbeeld advies of service nodig hebt. Onze professionele klantenservice helpt je graag verder.

Wij wensen je veel plezier in onze online winkel en nodigen je graag uit om langs te komen bij onze showroom in Sittard, waar je onze professionele krachttoestellen en andere artikelen zelf kunt komen bekijken en uitproberen.

Bedrijfsgegevens

Fitness Seller B.V.
Dr. Nolenslaan 113
6136 GM, Sittard
Nederland

Telefoon: 085-5800800
E-mail: info@fitness-seller.nl

KvK: 63562162
BTW: NL855292775B01

Bank: Rabobank
IBAN: NL69 RABO 0130 6975 83
BIC/SWIFT: RABONL2U