1. Let op: het is erg druk, houd rekening met vertragingen van circa 2 tot 3 werkdagen. Meer informatie

    Vertragingen: circa 2-3 dagen. Lees meer

  2. De nieuwe ATX App is live! Download en probeer nu

  3. Gratis verzending in Nederland vanaf € 2.500,-

  4. Onze retourtermijn is verlengd tot 30 dagen

  5. Kopersbescherming en 3 jaar garantie op onze gecertificeerde equipment

30 mm halterschijven

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

9 Items

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

9 Items

Standaard 30 mm halterschijven bij Fitness Seller

Ben je op zoek naar bijbehorende halterschijven voor je 30 mm halterstang? Wij voeren een breed assortiment van 30 mm halterschijven, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zoals gietijzer, rubber en urethaan.

30 mm halterschijven kopen

In de webshop van Fitness Seller is een groot aanbod in 30 mm halterschijven te vinden. Traditioneel zijn halterschijven gemaakt van gietijzer en deze gietijzeren halterschijven vind je bij ons met of zonder handgrepen. Train je graag thuis? Dan zijn rubberen halterschijven misschien de beste keuze voor jou. Het rubber vermindert namelijk geluidsoverlast en helpt tevens om beschadigingen aan je vloer te voorkomen. Tot slot bieden wij ook urethaan halterschijven aan. Deze hebben alle voordelen van rubberen halterschijven maar zonder de nadelen. Zo is urethaan bijvoorbeeld volledig geurloos, mooier en hoogwaardiger afgewerkt én veel sterker en duurzamer.

Wil je halterschijven van hoge kwaliteit kopen van een vertrouwde en erkende aanbieder? Neem dan in kijkje in onze webshop voor halterschijven, halterstangen en andere fitness- en trainingsartikelen.