1. Belangrijke mededeling: het is erg druk in onze winkel, houd rekening met vertragingen van circa 3 tot 5 werkdagen. Het afhalen van bestellingen is tijdelijk niet mogelijk. Meer informatie.

    Verzendvertraging: circa 3 tot 5 werkdagen. Afhalen is tijdelijk niet mogelijk. Meer informatie.

  2. Gratis verzending vanaf € 2.500,-. Meer informatie.

  3. Onze retourtermijn is nu verruimd naar 30 dagen. Meer informatie.

Functional Fitness Halterstangen

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

29 Items

Pagina
per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

29 Items

Pagina

Halterstangen voor Functional Fitness vind je bij Fitness Seller

De olympische halterstangen van ATX zijn uitermate geschikt voor Functional Fitness, olympisch gewichtheffen en powerlifting. Deze halterstangen kunnen dankzij de hoge kwaliteit van de unieke staallegering de meest extreme eisen weerstaan en voldoen daarmee aan de hoogste normen. De ATX halterstangen zijn zwaar belastbaar en zijn daardoor ook uitstekend geschikt voor zwaar bankdrukken, zware deadlifts en zware squats. Daarnaast zijn deze halterstangen de perfecte Functional Fitness bars.

De ultieme Functional Fitness barbells

De speciale en unieke chroom-molybdeen legering van de ATX bars heeft een geteste sterkte van maar liefst 206.000 psi. Deze olympische halterstangen hebben een lengte van 220 cm en een eigengewicht van 20 kg. De dames halterstang heeft een lengte van 201 cm en een gewicht van 15 kg. Dankzij deze eigenschappen behoren de halterstangen van ATX tot de ultieme Functional Fitness halterstangen!

Verschillende uitvoeringen Functional Fitness bars

De ATX halterstangen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met een aantal belangrijke verschillen, zoals het type lagering en de coating. De uiteindes van de ATX halterstangen zijn gelagerd met duurzame messingbussen of met soepele naaldlagers. De halterstangen zijn daarnaast verkrijgbaar met chromen, zwart-hybride of zwart-oxide coating. Deze coatings bieden verschillende weerstanden tegen roestvorming en geven een ander gevoel aan de scherpte van de knurling (gripkarteling). Tot slot hebben de verschillende halterstangen wel of geen center knurl (gripkarteling in het midden van de halterstang). Dankzij het uitgebreide aanbod is er voor iedereen een geschikte ATX halterstang en zijn dit de perfect Functional Fitness barbells.

ATX biedt hoge kwaliteit, getest en bewezen Functional Fitness trainingsmateriaal voor professioneel gebruik.