1. Onze retourtermijn is nu verruimd naar 30 dagen. Meer informatie.

  2. Gratis verzending vanaf € 2.500,-. Meer informatie.

Crosstraining

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

30 Items

Pagina
  1. Nieuw
    Gungnir Allrounder
    Gungnir Allrounder
    Speciale prijs € 649,00 Normale prijs € 699,00
per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

30 Items

Pagina

Halterstangen voor Crosstraining vind je bij Fitness Seller

De olympische halterstangen van ATX zijn uitermate geschikt voor crosstraining, olympisch gewichtheffen en powerlifting. Deze halterstangen kunnen dankzij de hoge kwaliteit van de unieke staallegering de meest extreme eisen weerstaan en voldoen daarmee aan de hoogste normen. De ATX halterstangen zijn zwaar belastbaar en zijn daardoor ook uitstekend geschikt voor zwaar bankdrukken, zware deadlifts en zware squats.

De ultieme Crosstraining barbells

De speciale en unieke chroom-molybdeen legering van de ATX bars heeft een geteste sterkte van maar liefst 206.000 psi. Deze olympische halterstangen hebben een lengte van 220 cm en een eigengewicht van 20 kg. De dames halterstang heeft een lengte van 201 cm en een gewicht van 15 kg. Dankzij deze eigenschappen behoren de halterstangen van ATX tot de ultieme crosstraining halterstangen!

Verschillende uitvoeringen Crosstraining bars

De ATX halterstangen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met een aantal belangrijke verschillen, zoals het type lagering en de coating. De uiteindes van de ATX halterstangen zijn gelagerd met duurzame messingbussen of met soepele naaldlagers. De halterstangen zijn daarnaast verkrijgbaar met chromen, zwart-hybride of zwart-oxide coating. Deze coatings bieden verschillende weerstanden tegen roestvorming en geven een ander gevoel aan de scherpte van de knurling (gripkarteling). Tot slot hebben de verschillende halterstangen wel of geen center knurl (gripkarteling in het midden van de halterstang). Dankzij het uitgebreide aanbod is er voor iedereen een geschikte ATX halterstang en zijn dit de perfect crosstraining barbells.

ATX biedt hoge kwaliteit, getest en bewezen trainingsmateriaal voor professioneel gebruik.