1. Let op: het is erg druk, houd rekening met vertragingen van circa 2 tot 3 werkdagen. Meer informatie

    Vertragingen: circa 2-3 dagen. Lees meer

  2. De nieuwe ATX App is live! Download en probeer nu

  3. Gratis verzending in Nederland vanaf € 2.500,-

  4. Onze retourtermijn is verlengd tot 30 dagen

  5. Kopersbescherming en 3 jaar garantie op onze gecertificeerde equipment

Fitnesselastieken

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

14 Items

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

14 Items

Professionele fitness elastieken geschikt voor (home)gyms.

Met fitness elastieken, fitness tubes en weerstandsbanden kun je vrijwel alle grote spiergroepen in het hele lichaam trainen. Deze trainingselastieken zijn te gebruiken voor ontzettend veel oefeningen voor de borst, rug, armen, schouders, benen en buik. Met fitnesselastieken bespaar je dus niet alleen veel tijd en geld maar kun je bovendien altijd en overal je hele lichaam trainen. Ons assortiment bevat o.a. de merken Bodylastics, Iron Force en Everlast.

Veilig trainen en geschikt voor iedereen

Fitnesselastieken zijn ideaal voor zowel beginners als voor gevorderde sporters. In tegenstelling tot traditionele gewichten bieden fitness elastieken en weerstandsbanden een geleidelijke en dynamische weerstand. De weerstand begint licht en neemt geleidelijk toe naarmate je de elastieken en banden verder uitrekt. Hierdoor wordt je lichaam niet meteen met zware gewichten belast maar wordt de oefening zwaarder naarmate de weerstand toeneemt. Training met fitness elastieken vermindert de kans op blessures aanzienlijk. Bovendien zijn de elastieken ook ideaal om de spieren op te warmen en los te maken voordat je met je training begint.

Ideaal voor thuis en onderweg

Onze fitness elastieken en weerstandsbanden zijn gemaakt van latex rubber en zijn erg compact, licht en flexibel. Er is niet veel ruimte nodig voor een goede training, dus deze fitnesselastieken zijn perfect om thuis te trainen of om mee te nemen naar je werk of op vakantie. Bovendien kun je de compacte elastieken en banden na elke training eenvoudig opruimen en ruimtebesparend opbergen.