1. Let op: het is erg druk, houd rekening met vertragingen van circa 2 tot 3 werkdagen. Meer informatie

    Vertragingen: circa 2-3 dagen. Lees meer

  2. De nieuwe ATX App is live! Download en probeer nu

  3. Gratis verzending in Nederland vanaf € 2.500,-

  4. Onze retourtermijn is verlengd tot 30 dagen

  5. Kopersbescherming en 3 jaar garantie op onze gecertificeerde equipment

Fortex

Krachtapparatuur van Fortex koop je bij Fitness Seller

De hoogwaardige serie krachttoestellen van Fortex Fitness bestaat uit modulaire racks, benches en allerlei accessoires. De Fortex toestellen zijn ontworpen voor een ideale combinatie van hoge specificaties en een betaalbare prijs. De 60 x 60 mm grote frames met een wanddikte van maar liefst 3 mm bieden voldoende gewicht voor een hoge stabiliteit en stevigheid, terwijl er binnenin het rack meer ruimte overblijft ten opzichte van racks met grotere frames.

Hoge functionaliteit en kenmerken

De toestellen van Fortex zijn qua functionaliteiten en kenmerken vergelijkbaar met duurdere merken, echter in een afgeslankte vorm met eenvoudigere specificaties en lagere prijzen. Op deze manier kunnen wij elke sporter hoge kwaliteit racks aanbieden, ongeacht de eisen of het budget. De Fortex toestellen zijn bijvoorbeeld uitstekend geschikt voor thuisgebruik en licht professionele toepassingen. Voor professionele toepassingen bieden wij zwaardere merken aan.

Speciaal gatenpatroon

Alle Fortex racks hebben een speciaal gatenpatroon, beter bekend als de Westside hole spacing uit de Verenigde Staten. Dit gatenpatroon heeft 50 mm afstand tussen de normale gaten en slechts 25 mm afstand tussen de gaten in het bankdrukgedeelte in het midden van de palen. Hierdoor zijn zeer fijne en nauwkeurige hoogte-instellingen mogelijk voor de J-cups en de Spotters, waardoor vrijwel elke sporter ongeacht zijn of haar gewicht, lengte of trainingsbank toch de perfecte hoogte kan vinden voor elke training.