1. Belangrijke mededeling: het is erg druk in onze winkel, houd rekening met vertragingen van circa 5 tot 7 werkdagen. Het afhalen van bestellingen is tijdelijk niet mogelijk. Meer informatie.

  Verzendvertraging: circa 5 tot 7 werkdagen. Afhalen is tijdelijk niet mogelijk. Meer informatie.

 2. Welkom in onze nieuwe webshop!

  Heb je suggesties of ben je een bug tegengekomen? Laat het ons weten.

  Laat ons weten wat je ervan vindt.

Fortex

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

9 Items

 1. Fortex Squat Rack
  Fortex Squat Rack
  € 329,00
 2. Fortex Half Rack
  Fortex Half Rack
  € 399,00
 3. Fortex Power Rack
  Fortex Power Rack
  € 589,00
 4. Fortex Flat Bench
  Fortex Flat Bench
  € 129,00
 5. Fortex Dip Bar
  Fortex Dip Bar
  € 59,00
 6. Fortex J-Cups
  Fortex J-Cups
  € 49,00
 7. Aanbieding
  Fortex Band Pegs
  Fortex Band Pegs
  Speciale prijs € 15,00 Normale prijs € 24,90
per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

9 Items

Krachtapparatuur van Fortex koop je bij Fitness Seller

Fortex

De hoogwaardige serie krachttoestellen van Fortex Fitness bestaat uit diverse modulaire racks, benches en allerlei accessoires. De Fortex toestellen zijn speciaal ontworpen voor een ideale combinatie van hoge specificaties en een betaalbare prijs. De 60 x 60 mm grote frames met een wanddikte van maar liefst 3 mm bieden voldoende gewicht voor een hoge stabiliteit en stevigheid, terwijl er binnenin het rack meer ruimte overblijft ten opzichte van racks met grotere frames.

Hoge functionaliteit en kenmerken

De toestellen van Fortex zijn qua functionaliteiten en kenmerken vergelijkbaar met duurdere merken, echter in een afgeslankte vorm met eenvoudigere specificaties en lagere prijzen. Op deze manier kunnen wij elke sporter hoge kwaliteit racks aanbieden, ongeacht de eisen of het budget. De Fortex toestellen zijn bijvoorbeeld uitstekend geschikt voor thuisgebruik en licht professionele toepassingen. Voor professionele toepassingen bieden wij zwaardere merken aan.

Speciaal gatenpatroon

Alle Fortex racks hebben een speciaal gatenpatroon, beter bekend als de Westside hole spacing uit de Verenigde Staten. Dit gatenpatroon heeft 50 mm afstand tussen de normale gaten en slechts 25 mm afstand tussen de gaten in het bankdrukgedeelte in het midden van de palen. Hierdoor zijn zeer fijne en nauwkeurige hoogte-instellingen mogelijk voor de J-cups en de Spotters, waardoor vrijwel elke sporter ongeacht zijn of haar gewicht, lengte of trainingsbank toch de perfecte hoogte kan vinden voor elke training.