1. Belangrijke mededeling: het is erg druk in onze winkel, houd rekening met vertragingen van circa 5 tot 7 werkdagen. Het afhalen van bestellingen is tijdelijk niet mogelijk. Meer informatie.

    Verzendvertraging: circa 5 tot 7 werkdagen. Afhalen is tijdelijk niet mogelijk. Meer informatie.

  2. Welkom in onze nieuwe webshop!

    Heb je suggesties of ben je een bug tegengekomen? Laat het ons weten.

    Laat ons weten wat je ervan vindt.

Multistations

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

14 Items

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

14 Items

Professionele multistations koop je bij Fitness Seller

Multistations zijn, zoals de naam het al zegt: multifuntionele trainers, welke het mogelijk maken om vele verschillende spiergroepen te trainen en dat allemaal gewoon thuis. Door middel van de mogelijkheid tot het uitvoeren van diverse oefeningen, met behulp van een multistation, traint u uw lichaam verantwoord, veilig en op een zeer succesvolle wijze. Onze multistations zijn van een zeer hoge kwaliteit en dat is te merken: al onze producten zijn tevens onderworpen aan strenge normen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en stabiliteit. Dit betekent dat onze multistations een absoluut maximum aan gewicht kunnen dragen, terwijl deze op nog altijd even stabiel en veilig in werking kan blijven worden genomen. Ons assortiment bevat o.a. de merken MegaTec en Barbarian.

Multistations van Fitness Seller zijn daarom zeer populair en dat maakt ons één van de beste aanbieders op het gebied van fitness-apparatuur en toebehoren. Een multistation uit ons assortiment waarborgt een lange levensduur en zorgt ervoor dat u uw training, op welk gewenst moment en binnen ieder huishouden ook, op een comfortabele en veilige wijze kunt uitvoeren. In een strak design en daardoor voorzien van een prachtig uiterlijk, zorgen onze multistations niet alleen voor optimale kwaliteit, maar tevens voor een pronkstuk in uw huis, waar u lang plezier van zult beleven. Bent u dus op zoek naar een kwaliteitsvolle, comfortabele en strak ogende multistation? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ontdek de voordelen nu!