1. Let op: het is erg druk, houd rekening met vertragingen van circa 2 tot 3 werkdagen. Meer informatie

    Vertragingen: circa 2-3 dagen. Lees meer

  2. De nieuwe ATX App is live! Download en probeer nu

  3. Gratis verzending in Nederland vanaf € 2.500,-

  4. Onze retourtermijn is verlengd tot 30 dagen

  5. Kopersbescherming en 3 jaar garantie op onze gecertificeerde equipment

Valmatten

Helaas zijn er geen producten gevonden.

Valmatten koop je bij Fitness Seller

De valmatten of crash mats van Fitness-Seller.nl kunnen overal worden gebruikt waar valbescherming nodig is voor de veiligheid van atleten, bijvoorbeeld bij gymnastiek, acrobatiek of bij fitness oefeningen zoals touwklimmen. Gebruik deze landingsmatten voor een grotere veiligheid tijdens het training.

Bescherming tegen pijnlijke valpartijen

De valmat is ideaal voor valbescherming om pijnlijke valpartijen te voorkomen. De valmat heeft ruime afmetingen en is verkrijgbaar in een extra dikke uitvoering van 15 cm hoog. Binnenin de mat zit een schuimstof vulling met een hoge dichtheid, waardoor de mat een val goed kan opvangen. Deze landmingsmatten kunnen plaatselijk onder of rondom een toestel gelegd worden maar zijn ook geschikt om grote oppervlakten mee te bekleden.

Valmatten kopen bij Fitness Seller

Ben je overtuigd en wil je pijnlijke valpartijen voorkomen met de valmatten van Fitness Seller? Onze valmatten hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zorgen voor een grotere veiligheid tijdens het trainen. De valmatten zijn gemaakt van zeer sterke en duurzame vinyl en zijn gemakkelijk te reinigen.

Behalve valmatten biedt Fitness-Seller.nl ook diverse sportvloeren aan, zoals puzzelmatten, rubbermatten, rubbertegels en onderlegmatten. Voor grotere oppervlaktes zijn ook rubbermatten op rol verkrijgbaar.