1. Let op: het is erg druk, houd rekening met vertragingen van circa 2 tot 3 werkdagen. Meer informatie

    Vertragingen: circa 2-3 dagen. Lees meer

  2. De nieuwe ATX App is live! Download en probeer nu

  3. Gratis verzending in Nederland vanaf € 2.500,-

  4. Onze retourtermijn is verlengd tot 30 dagen

  5. Kopersbescherming en 3 jaar garantie op onze gecertificeerde equipment

Gewichthefplatforms

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

8 Items

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

8 Items

Professionele gewichthefplatforms koop je bij Fitness Seller

Sterke atleten hebben behoefte aan een gewichtplatform van hoge kwaliteit. Het platform moet zonder slijtage bestand zijn tegen het herhaaldelijk afwerpen van zware gewichten en moet voldoende demping bieden om dure trainingsmaterialen te beschermen. Met de gewichthefplatforms van Fitness-Seller.nl kan vrijwel elke ruimte veranderd worden in toegewijde trainingsruimte voor gewichtheffen, powerlifting en functional fitness.

Onmisbaar bij intensieve trainingen

Een hoogwaardig gewichthefplatform is onmisbaar bij gewichtheffen, powerlifting en functional fitness om slijtage en beschadigingen aan de vloer en aan het trainingsmateriaal te voorkomen. De olympische platforms van ATX zijn flexibel in gebruik, bieden uitstekende bescherming en maken een veilige training mogelijk. Met een goed platform onder je voeten is er niets dat je tegenhoudt om met zware gewichten te trainen!

Verschillende uitvoeringen gewichthefplatforms

De gewichthefplatforms van Fitness Seller zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen in diverse prijsklassen. Van losse afwerpmatten van gevulkaniseerd rubber, tot professionele gewichthefplatforms met houten inleg in het midden. Onze diverse platforms zorgen ervoor dat iedereen een geschikt afwerpplatform kan vinden voor zijn of haar trainingsruimte.