1. Let op: het is erg druk, houd rekening met vertragingen van circa 2 tot 3 werkdagen. Meer informatie

    Vertragingen: circa 2-3 dagen. Lees meer

  2. De nieuwe ATX App is live! Download en probeer nu

  3. Gratis verzending in Nederland vanaf € 2.500,-

  4. Onze retourtermijn is verlengd tot 30 dagen

  5. Kopersbescherming en 3 jaar garantie op onze gecertificeerde equipment

Puzzelmatten

Professionele puzzelmatten koop je bij Fitness Seller

De puzzelmatten van Fitness-Seller.nl zijn uitstekend geschikt als sportvloer of fitnessvloer. De foam puzzelmatten hebben een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding en zijn perfect voor licht thuisgebruik. Voor zwaardere toepassingen thuis of in de sportschool zijn ook rubberen puzzelmatten verkrijgbaar. Maak je fitnessruimte helemaal af met deze puzzelmatten en bescherm je vloer en je trainingsmaterialen.

Gemakkelijk te leggen en naar wens uit te breiden

Onze puzzelmatten zijn gemakkelijk en snel zonder gereedschap aan elkaar te klikken. De totale oppervlakte van de puzzelmatten kan bovendien eenvoudig naar wens worden uitgebreid voor elke trainingsruimte. Onze puzzelmatten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De foam puzzelmatten zijn 12 mm dik en zijn verkrijgbaar in een voordeelpakket van vier stuks. Deze schuimstof puzzelmatten beschermen de vloer voor beschadigingen en zijn prima geschikt als fitnessvloer voor lichte toepassingen, zoals fitness, aerobics en yoga. Voor zwaardere toepassingen zijn rubber puzzelmatten verkrijgbaar die betere demping bieden. Deze extra sterke puzzelmatten zijn gemaakt van gevulkaniseerd rubber en vormen een uitstekende sportvloer voor zware krachttraining.

Puzzelmatten kopen bij Fitness Seller

Ben je overtuigd en wil je jouw sportschool of trainingsruimte compleet maken met de foam of rubber puzzelmatten van Fitness Seller? Onze puzzelmatten hebben een prima prijs-kwaliteitverhouding en voorkomen niet alleen geluidsoverlast en beschadigingen aan de vloer, maar verhogen ook de veiligheid tijdens het sporten. De puzzelmatten zijn bovendien eenvoudig uit te breiden, waardoor voor vrijwel elke trainingsruimte de ideale sportvloer gemaakt kan worden.

Nog meer vloermatten en vloertegels

Behalve de puzzelmatten biedt Fitness-Seller.nl ook rubbermatten, rubbertegels, onderlegmatten en speciale valmatten aan. Voor grotere oppervlaktes zijn ook rubbermatten op rol verkrijgbaar. Je kunt al deze verschillende sportvloeren natuurlijk ook komen bekijken en uitproberen in onze showroom.