1. Let op: het is erg druk, houd rekening met vertragingen van circa 2 tot 3 werkdagen. Meer informatie

    Vertragingen: circa 2-3 dagen. Lees meer

  2. De nieuwe ATX App is live! Download en probeer nu

  3. Gratis verzending in Nederland vanaf € 2.500,-

  4. Onze retourtermijn is verlengd tot 30 dagen

  5. Kopersbescherming en 3 jaar garantie op onze gecertificeerde equipment

Gewichthefschoenen

Gewichthefschoenen

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

10 Items

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

10 Items

Professionele gewichthefschoenen koop je bij Fitness Seller

Gewichthefschoenen bieden maximale ondersteuning bij olympische lifts. Deze speciale schoenen voor gewichtheffen zorgen voor betere prestaties bij olympisch gewichtheffen, powerliften en andere krachtoefeningen. Maar waarom zou je gewichthefschoenen of powerliftschoenen kopen? Het meest opvallende kenmerk van gewichthefschoenen is de ingebouwde wig in de hak van de schoen. Deze verhoogde hak biedt een aantal voordelen bij olympisch gewichtheffen.

Betere mobiliteit en positionering

De verhoogde hak in gewichthefschoenen zorgt ervoor dat je hielen hoger staan waardoor je je knieën verder naar voren kunt brengen en je een diepere hurkzit kunt behalen bij oefeningen zoals de squat, snatch of clean. Gewichthefschoenen kunnen sporters met een mindere flexibiliteit of een ongunstige lichaamsbouw dus helpen om toch een diepe positie te behalen. Voor sporters die uit zichzelf al een diepe hurkzit behalen kunnen weightlifting shoes ook bijdragen aan een meer verticale houding van de romp, waardoor de onderrug minder zwaar wordt belast.

Meer ondersteuning voor meer kracht

Door gewichthefschoenen te dragen kun je meer kracht uitoefenen op gewichten waardoor je effectiever kunt trainen en je prestaties verbeteren. De onvervormbare hak in een goede gewichthefschoen zal niet indrukken bij het tillen van zware gewichten, waardoor je altijd een maximale stabiliteit hebt tijdens het uitvoeren van de oefening. Bij gewichthefschoenen gaat er dus geen kracht of stabiliteit verloren, in tegenstelling normale sneakers met een zachte hak. Gewichthefschoenen verbeteren dankzij de omsloten pasvorm ook de zijwaartse stabiliteit, doordat de schoen stevig om de voet zit gesloten.

Nike Romaleos en Nike Savaleos kopen

De innovatieve Nike Romaleos en Nike Savaleos zijn bij Fitness Seller verkrijgbaar in verschillende kleurstijlen. Deze gewichthefschoenen van Nike zijn wereldwijd populair vanwege de hoge kwaliteit en het strakke ontwerp. Neem contact met ons op als je de Nike Romaleos of Nike Savaleos wil kopen maar jouw gewenste maat of kleurstijl niet beschikbaar is.