1. Let op: het is erg druk, houd rekening met vertragingen van circa 2 tot 3 werkdagen. Meer informatie

    Vertragingen: circa 2-3 dagen. Lees meer

  2. De nieuwe ATX App is live! Download en probeer nu

  3. Gratis verzending in Nederland vanaf € 2.500,-

  4. Onze retourtermijn is verlengd tot 30 dagen

  5. Kopersbescherming en 3 jaar garantie op onze gecertificeerde equipment

Rubbermatten op rol

Een rubbermat om te trainen? Incl. bescherming & demping

De rubbermatten op rol van Fitness-Seller.nl zijn uitstekend geschikt als sportvloer of fitnessvloer voor grotere trainingsruimtes. De rollen zijn eenvoudig te leggen en beschermen de vloer tegen beschadigingen van toestellen en trainingsmaterialen. De rubbermatten op rol zijn geschikt voor thuisgebruik en voor professionele toepassingen in bijvoorbeeld sportscholen.

Ideaal voor sportscholen en grote trainingsruimtes

De rubberen vloermatten op rol zijn gemakkelijk uit te rollen en bedekken zo een groter oppervlakte dan de normale rubbermatten, zonder onderbroken te worden door naden en openingen. De rollen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen met verschillende diktes. Deze vloermatten zijn gemaakt van hoogwaardige fijne rubbergranulaat en zijn uitstekend geschikt als sportvloer voor het aankleden van grote trainingsruimtes. Met een dikte van 8 mm of 10 mm en een dichtheid van 730 kg/m³ of maar liefst 930 kg/m³ beschermen deze rubbermatten de vloer voor zware gewichten, fitnessapparatuur en cardiotoestellen.

Rubbermatten op rol kopen bij Fitness Seller

Ben je overtuigd en wil je jouw sportschool of trainingsruimte compleet maken met de rubbermatten op rol van Fitness Seller? Onze rubbermatten op rol hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en voorkomen niet alleen geluidsoverlast en beschadigingen aan de vloer, maar verhogen ook de veiligheid tijdens het trainen. De rubberenmatten op rol zijn bovendien makkelijk te leggen en zijn ideaal voor grotere oppervlakten.

Nog meer vloermatten en vloertegels

Behalve de rubbermatten biedt Fitness-Seller.nl voor kleinere oppervlaktes ook puzzelmatten, rubbermatten, rubbertegels, onderlegmatten en speciale valmatten aan. Je kunt al deze verschillende sportvloeren natuurlijk ook komen bekijken en uitproberen in onze showroom.