1. Let op: het is erg druk, houd rekening met vertragingen van circa 2 tot 3 werkdagen. Meer informatie

    Vertragingen: circa 2-3 dagen. Lees meer

  2. De nieuwe ATX App is live! Download en probeer nu

  3. Gratis verzending in Nederland vanaf € 2.500,-

  4. Onze retourtermijn is verlengd tot 30 dagen

  5. Kopersbescherming en 3 jaar garantie op onze gecertificeerde equipment

Optrekstangen

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

14 Items

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

14 Items

Professionele optrekstangen voor je Gym of Homegym

Optrekken is één van de leukste en meest effectieve oefeningen voor het bovenlichaam. Door het eigen lichaamsgewicht als weerstand te gebruiken kunnen de spieren optimaal worden getraind. Met optrekken train je niet alleen de rugspieren maar ook de schouders, de armen en zelfs de buikspieren! Bovendien kan iedereen deze oefening uitvoeren! Beginners kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van extra hulpmiddelen zoals weerstandsbanden om de techniek te leren en kracht te ontwikkelen. Gevorderde atleten kunnen de oefening zwaarder maken door extra gewicht toe te voegen met een dip riem of een gewichtsvest. Ons assortiment bevat o.a. de merken Marbo, Barbarian, ATX en MegaTec.

Wil jij een goede optrekstang kopen?

Op Fitness-seller.nl vind je een grote keuze aan optrekstangen en chin-up bars in verschillende prijsklassen, zodat je thuis comfortabel en veilig kunt optrekken. In ons ruime assortiment vind je verschillende betaalbare optrekstangen die geschikt zijn voor thuisgebruik maar ook duurdere modellen die ideaal zijn voor professionele toepassingen in bijvoorbeeld sportscholen en functional fitness clubs. Onze kwalitatieve optrekstangen kunnen aan de wand of aan het plafond bevestigd worden en zijn uitermate stevig, voor een verantwoorde en veilige training. Dankzij de uitgebreide grepen zijn bovendien verschillende vormen van optrekken mogelijk, zoals breed, smal, parallel en Hammer Grip chin-ups.

Accessoires voor optrekstangen

Er zijn verschillende accessoires verkrijgbaar die je training met een optrekstang een stuk veelzijdiger kunnen maken, zoals gymnastiekringen, weerstandsbanden en hangschoenen. Daarnaast kun je magnesiumpoeder of fitnesshandschoenen gebruiken om je grip te verbeteren of je handen te beschermen. Bij intensieve pull-up oefeningen kan dat erg handig zijn. Een goede optrekstang en de juiste accessoires vind je bij Fitness Seller!