1. Onze retourtermijn is nu verruimd naar 30 dagen. Meer informatie.

  2. Gratis verzending vanaf € 2.500,-. Meer informatie.

Ironmaster

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

5 Items

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

5 Items

Ironmaster Quick-Lock dumbbells koop je bij Fitness Seller

De Ironmaster Quick-Lock Dumbbells behoren tot de meest populaire verstelbare dumbbells ter wereld. De Quick-Lock dumbbells zijn verkrijgbaar in twee verschillende sets van 20 kg of 34 kg en kunnen naar wens zelfs nog zwaarder worden gemaakt. Het gewicht van de dumbbells is eenvoudig aan te passen en het compacte en open ontwerp biedt hetzelfde bewegingsbereik als bij normale dumbbells, zelfs met de zwaarste gewichten tot 75 kg.

Quick-Lock systeem

Het unieke Quick-Lock verstelsysteem maakt het mogelijk om de gewichten op de dumbbells binnen enkele seconden te verwisselen. Met een simpele draaibeweging kan de schroefsluiting worden losgemaakt en kunnen gewichten worden toegevoegd aan de dumbbells. De veilige schroefsluiting zorgt er bovendien voor dat de gewichten muurvast zitten en niet zullen rammelen tijdens het trainen.

Levenslange garantie

De Quick-Lock Dumbbells van Ironmaster zijn ontzettend sterk en zijn vrijwel onverwoestbaar. In tegenstelling tot veel andere verstelbare dumbbells hebben de Ironmaster Quick-Lock Dumbbells geen plastic onderdelen die kunnen slijten of breken. De Ironmaster dumbbells kunnen daarom tegen een stootje en Ironmaster biedt zelfs een levenslange garantie tegen breken. Dit zijn de beste verstelbare dumbbells voor serieuze sporters!