1. Let op: het is erg druk, houd rekening met vertragingen van circa 2 tot 3 werkdagen. Meer informatie

    Vertragingen: circa 2-3 dagen. Lees meer

  2. De nieuwe ATX App is live! Download en probeer nu

  3. Gratis verzending in Nederland vanaf € 2.500,-

  4. Onze retourtermijn is verlengd tot 30 dagen

  5. Kopersbescherming en 3 jaar garantie op onze gecertificeerde equipment

Vrijstaande Rigs

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

7 Items

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

7 Items

Vrijstaande ATX Rigs koop je bij Fitness Seller

De vrijstaande ATX Rigs zijn speciaal ontwikkeld en ontworpen voor professionele atleten en zijn de beste keuze voor sportscholen, verenigingen en functional fitness boxen. De ATX Functional Rigs behoren tot de beste Rigs die je kunt vinden, met de hoogste technische specificaties en de beste kwaliteit en afwerking.

Stabiele vrijstaande uitvoering

De vrijstaande ATX Rigs worden aan de vloer verankerd en zijn modulair opgebouwd waardoor vrijwel elke gewenste configuratie mogelijk is. De ATX Rigs zijn ontworpen in Duitsland en hebben een ongekend hoge kwaliteit. De rigs zijn gecertificeerd volgens EN 957-S en hebben een robuust 80 x 80 x 3 mm dik frame. Het is ook mogelijk om een rig op maat te laten maken naar jouw persoonlijke wensen. Met onze kosteloze 3D ontwerpservice kun je bovendien zien hoe jouw custom Rig eruit komt te zien.

Uitbreidingen, accessoires en toebehoren

Een selectie van verschillende verbindingsbalken maakt rasterbreedtes van 114 cm en 185 cm mogelijk. De rigs hebben een standaard hoogte van 273 cm welke naar wens kan worden verhoogd of verlaagd. De totale hoogte is bovendien modulair uit te breiden tot maar liefst 453 cm. Er zijn verschillende accessoires beschikbaar voor de ATX Rigs, waaronder optrekstangen, ladders, dipsteunen, ballendoelwitten en nog veel meer. De talloze accessoires bieden enorm veel trainingsmogelijkheden, waardoor de ATX Rigs de beste keuze zijn voor iedere serieuze club die enkel genoemen neemt met de beste equipment.