1. Let op: het is erg druk, houd rekening met vertragingen van circa 2 tot 3 werkdagen. Meer informatie

    Vertragingen: circa 2-3 dagen. Lees meer

  2. De nieuwe ATX App is live! Download en probeer nu

  3. Gratis verzending in Nederland vanaf € 2.500,-

  4. Onze retourtermijn is verlengd tot 30 dagen

  5. Kopersbescherming en 3 jaar garantie op onze gecertificeerde equipment

Pro Line

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

41 Items

Pagina
per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

41 Items

Pagina

Krachtapparatuur van Marbo Pro koop je bij Fitness Seller

Marbo Sport biedt verschillende series krachttoestellen en fitnessapparaten voor thuisgebruik, semi-professionele toepassingen en professionele toepassingen. Het assortiment is zeer uitgebreid met alle soorten toestellen, van Trainingsbanken, Multibanken, Vlakke Banken en Halterbanken tot Optrekstangen, Dipsteunen en Lat Pulley Stations.

De krachtapparaten uit de Pro Line zijn ontworpen voor professionele toepassingen. Deze toestellen zijn ideaal voor sportscholen, personal trainers en fysiotherapeuten maar ook voor thuissporters die op zoek zijn naar de beste krachtstations voor hun homegym. Deze sterke en uiterst veilige krachttoestellen hebben een dik en stevig frame en bieden meer dan voldoende stabiliteit en belastbaarheid voor de zwaarste toepassingen. De toestellen uit de Pro Line van Marbo zijn uitstekend geschikt voor het inrichten van een volledige sportschool maar ook voor een kleinere krachtruimte van bijvoorbeeld personal trainers of voor de homegym van fanatieke thuissporters.

Gemaakt in Europa

In tegenstelling tot veel andere merken worden de toestellen van Marbo Sport volledig binnen de Europese Unie in Polen gefabriceerd. Hiervoor worden enkel de beste onderdelen gebruikt, zoals platen en profielen van de hoogste kwaliteit. De nieuwste technologieën en moderne oplossingen gaan hand in hand met de beste kwaliteit materialen. Met behulp van computergestuurde machines hebben de toestellen een perfecte pasvorm en de best haalbare prestaties. De toestellen zijn getest door het Europees Centrum voor Kwaliteitsbevordering en het verkregen veiligheidscertificaat garandeert de naleving van de normen en eisen die gelden in de Europese Unie, waarmee deze fitnesstoestellen de veiligheid van de gebruiker waarborgen.

De krachtstations uit de Pro Line van MARBO zijn voordelig en uiterst geschikt voor professionele toepassingen in sportscholen.