1. Let op: het is erg druk, houd rekening met vertragingen van circa 2 tot 3 werkdagen. Meer informatie

    Vertragingen: circa 2-3 dagen. Lees meer

  2. De nieuwe ATX App is live! Download en probeer nu

  3. Gratis verzending in Nederland vanaf € 2.500,-

  4. Onze retourtermijn is verlengd tot 30 dagen

  5. Kopersbescherming en 3 jaar garantie op onze gecertificeerde equipment

Onderlegmatten

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

1 Item

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

1 Item

Professionele onderlegmatten koop je bij Fitness Seller

De onderlegmatten van Fitness-Seller.nl zijn ideaal voor het beschermen van de vloer onder fitnessapparatuur en cardiotoestellen. Gebruik een onderlegmat om je vloer te beschermen en zorgeloos te kunnen trainen.

Bescherm je vloer tegen beschadigingen

De onderlegmatten beschermen de vloer tegen drukpunten en beschadigingen en hebben bovendien geluiddempende en antislip eigenschappen voor een comfortabele en veilige training. De onderlegmatten zijn verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen en passen perfect onder kleine, normale en grotere toestellen. Indien nodig kunnen de matten eenvoudig zelf op maat worden bijgesneden. Deze hoge kwaliteit onderlegmatten zijn gemaakt in Duitsland en bevatten geen schadelijke stoffen, waardoor ze probleemloos binnenshuis gebruikt kunnen worden.

Onderlegmatten kopen bij Fitness Seller

Ben je overtuigd en wil je je vloer beschermen met de onderlegmatten van Fitness Seller? Met onze onderlegmatten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voorkom je niet alleen beschadigingen aan je vloer, maar verminder je ook geluidsoverlast en trilling en verhoog je de veiligheid tijdens het trainen. De onderlegmatten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn gemakkelijk schoon te maken. Je kunt de onderlegmatten uitproberen in onze showroom.

Behalve onderlegmatten biedt Fitness-Seller.nl ook diverse sportvloeren aan, zoals puzzelmatten, rubbermatten, rubbertegels en speciale valmatten. Voor grotere oppervlaktes zijn ook rubbermatten op rol verkrijgbaar.