1. Let op: het is erg druk, houd rekening met vertragingen van circa 2 tot 3 werkdagen. Meer informatie

    Vertragingen: circa 2-3 dagen. Lees meer

  2. De nieuwe ATX App is live! Download en probeer nu

  3. Gratis verzending in Nederland vanaf € 2.500,-

  4. Onze retourtermijn is verlengd tot 30 dagen

  5. Kopersbescherming en 3 jaar garantie op onze gecertificeerde equipment

Maak je eigen homegym

Maak je eigen homegym

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

35 Items

Pagina
per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

35 Items

Pagina

Maak je eigen homegym met materiaal van Fitness Seller

Je eigen homegym maken, dat is de droom van iedere krachtsporter. Niet meer wachten totdat een toestel vrij is in de sportschool, je eigen muziek bepalen en geen abonnementskosten meer betalen. Het inrichten van je persoonlijke homegym kan vaak prijzig zijn, maar bij Fitness Seller krijg je altijd gegarandeerd de scherpste prijs voor de beste kwaliteit. Voor het inrichten van je eigen homegym hebben we een paar tips op een rijtje gezet.

Vloerbescherming

Begin met een goede vloerbescherming. Niets is vervelender dan wanneer er halterschijven op de vloer vallen en hierdoor onnodig schade of geluidsoverlast ontstaat. Met enkele simpele vloermatten zorg je niet alleen ervoor dat de vloer beschermd is en geluiden gedempt worden, maar ziet je homegym er gelijk al een stuk professioneler uit.

Trainingsmateriaal

Een homegym moet uiteraard goed gevuld worden met trainingsmateriaal. Begin bijvoorbeeld met een lichte halterset en breid dit langzaam uit met meer gewichten en extra halterstangen naar mate je sterker wordt. Je kunt ook meteen een olympische halterstang aanschaffen, deze zijn namelijk zwaarder belastbaar en de roterende uiteindes zijn erg handig bij veel gevorderde oefeningen. Als je genoeg gewichten hebt kun je je homegym verder uitbreiden met een trainingsbank en haltersteunen of zelfs een squatrek. Hierdoor kun je in één keer talloze extra oefeningen met gemak uitvoeren.

Alles-in-één

Heb je genoeg ruimte en wil je alles meteen goed aanpakken? Dan is een power rack of multi-station de oplossing! Hiermee kun je vrijwel je hele lichaam trainen met maximale veiligheid. Bovendien zijn veel krachttoestellen uit te breiden of aan te vullen met accessoires en andere toestellen, zodat je thuis nog meer oefeningen kunt uitvoeren. Voor een complete homegym zonder compromissen ben je bij Fitness Seller aan het juiste adres.

Accessoires

Denk ook aan je eigen uitrusting wanneer je thuis gaat trainen. Bij Fitness Seller hebben we een uitgebreid assortiment aan fitnesshandschoenen, gewichthefriemen en andere trainingsaccessoires. Alles om je trainingen en je herstel soepeler en comfortabel te laten verlopen.