1. Let op: het is erg druk, houd rekening met vertragingen van circa 2 tot 3 werkdagen. Meer informatie

    Vertragingen: circa 2-3 dagen. Lees meer

  2. De nieuwe ATX App is live! Download en probeer nu

  3. Gratis verzending in Nederland vanaf € 2.500,-

  4. Onze retourtermijn is verlengd tot 30 dagen

  5. Kopersbescherming en 3 jaar garantie op onze gecertificeerde equipment

Bokszakken

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

7 Items

per pagina
Filteren
Aflopend sorteren

7 Items

Professionele bokszakken koop je bij Fitness Seller

Ben je op zoek naar een bokszak? Bekijk dan het uitgebreide aanbod in bokszakken van Fitness Seller!

Een bokszak: manieren voor het gebruiken van bokszakken
Ben je bezig met boksen? Boksen is een sport waarmee je je tactisch inzicht, je conditie en de coördinatie van je handen, voeten en ogen verbetert. Om je voor te bereiden op een wedstrijd of voor recreatief gebruik kun je gebruik maken van bokszakken in je bokstraining. Een bokszak maakt het mogelijk om je armen, benen en coördinatie goed te oefenen. Bokszakken kunnen een sportschool helemaal compleet maken, maar zijn ook heel goed thuis te gebruiken. Hang je bokszak op in een kamer waar je de ruimte hebt en je kunt je bokstraining ook thuis uitvoeren. Maar welke bokszakken zijn geschikt voor de training die jij voor ogen hebt?

De bokszakken van Fitness Seller
Een bokszak van Fitness Seller bestaat in veel soorten en maten. Zo is er altijd een bokszak die bij jou en je trainingsdoelen past. Fitness Seller verkoopt gevulde, ongevulde en staande bokszakken. Een gevulde bokszak is verkrijgbaar in verschillende lengtes: van 70 tot 170 centimeter lang. Ook in het materiaal heb je keuzevrijheid: kies bijvoorbeeld voor PU-leder, canvas of vinyl. Bij Fitness Seller zijn tevens staande boksballen verkrijgbaar en natuurlijk handige muurbeugels waarmee je je gevulde bokszakken gemakkelijk aan de muur bevestigt. Een ongevulde bokszak kun je helemaal zelf vullen en aanpassen aan jouw wensen. De derde categorie bokszakken bij Fitness Seller zijn de staande bokszakken. Hiervoor hoef je helemaal niets te doen: zonder muurbeugels te hoeven bevestigen kun je direct beginnen met je training. Ons assortiment bevat o.a. de merken Everlast, Brixx, Box-Tec, U.N.O. en JAB.

De pluspunten van bokszakken van Fitness Seller
Je koopt een bokszak bij Fitness Seller als je zeker wilt zijn van een kwalitatief goede bokszak met gedegen advies. Fitness Seller heeft meer dan dertig jaar ervaring in de sportwereld en kan je daarom goed adviseren. Wil je graag eens wat zakken uitproberen? Kom dan langs in onze showroom. Ook het bestellen van een bokszak is mogelijk: je hebt 14 dagen bedenktermijn en je bokszakken worden snel en probleemloos bij je thuis geleverd. Zo kun je direct aan de slag! Wil je je sportartikelen nog wat aanvullen? Bij Fitness Seller kun je ook springtouwen, matten, bandages, bokshandschoenen, gewichten en nog veel meer aanschaffen. Zo ben je altijd goed voorbereid en is je training helemaal compleet.

Geïnteresseerd in gevulde, ongevulde of staande bokszakken? Koop je bokszak bij Fitness Seller!