1. Let op: door grote drukte bij de bezorgdiensten zijn er vertragingen van enkele werkdagen. Meer informatie.

    Let op: bezorgvertragingen. Meer informatie.

  2. De nieuwe ATX App is live! Download en probeer nu

  3. Gratis verzending in Nederland vanaf € 2.500,-

  4. Onze retourtermijn is verlengd tot 30 dagen

  5. Kopersbescherming en 3 jaar garantie op onze gecertificeerde equipment

Showroom en afhaalmagazijn

Onze showroom en fysieke winkel zijn wegens verbouwingen naar verwachting tot eind 2022 gesloten. Tot de nieuwe opening is het helaas niet mogelijk om op locatie iets te komen bekijken of kopen. Wij heten jullie na de afronding van de verbouwing van harte welkom in onze vernieuwde showroom en winkel.

Ons afhaalmagazijn is wel geopend. Je kunt online bestellen en dan kiezen voor de optie afhalen. Nadat je een afspraak hebt gemaakt kun je je bestelling afhalen in ons magazijn aan de rechter zijkant van het pand, bereikbaar via de oprit van Bouwmaat. Druk op de bel die tussen de poorten van ons magazijn hangt om te melden dat je er bent.

Kom zelf langs

Als je liever persoonlijk langskomt in onze showroom kan dat natuurlijk ook, onze medewerkers staan voor je klaar. Als je vragen hebt of twijfelt over je keuze voorzien ze je graag van persoonlijk advies. In onze uitgebreide showroom kun je bovendien artikelen bekijken en uitproberen. Neem contact op met onze klantenservice om te informeren of het toestel waarin je geïnteresseerd bent momenteel staat opgesteld in de showroom.

Als je een bestelling zelf wil komen afhalen is dat ook mogelijk. Je zult de bestelling dan eerst in onze webshop moeten plaatsen, vervolgens krijg je van ons bericht zodra je bestelling klaar ligt om te worden afgehaald. Als je de gewenste artikelen niet op voorhand via de webshop bestelt, is het mogelijk dat een artikel net uitverkocht raakt en je voor niets langskomt. Informeer daarom in dat geval eerst even bij onze klantenservice naar de voorraadstatus van de artikelen. Grotere bestellingen kunnen niet ter plekke worden klaargemaakt en dienen altijd op voorhand besteld te worden.

Momenteel is afhalen enkel op afspraak mogelijk na een online bestelling. Het is niet mogelijk om ter plekke iets te kopen.

Bereikbaarheid

Onze showroom en afhaalmagazijn zijn uitstekend met de auto te bereiken, op slechts enkele kilometers afstand van de toe- en afritten tot de A2. Er zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden op ons eigen terrein.

Vanuit de richting Eindhoven
Volg de A2 richting Maastricht en neem afslag 47-Born/Sittard. Vervolgens sla je linksaf richting Sittard (N297). Voorbij het Esso tankstation rij je bij de verkeerslichten rechtdoor en na 1500 meter neem je de oprit richting Sittard. Bij de verkeerslichten sla je rechtsaf (N276). Na 1100 meter sla je voorbij het Shell tankstation bij de verkeerslichten linksaf richting Industriepark Noord. Je rijdt dan onder een spoorwegviaduct door en bevindt je al op de Dr. Nolenslaan. Bij de volgende twee verkeerslichten ga je rechtdoor waarna de weg in een bocht naar rechts buigt. Voorbij deze bocht zie je ons pand na 500 meter aan de linkerkant van de weg liggen.

Vanuit de richting Maastricht
Volg de A2 richting Eindhoven en neem afslag 48-Urmond/Sittard. Vervolgens sla je rechtsaf richting Sittard (N294). Bij het 4e verkeerslicht sla je linksaf richting Roermond / Industriepark Noord (N276). Na 3 kilometer sla je bij het 2e verkeerslicht rechtsaf richting Industriepark Noord. Je bevindt je nu al op de Dr. Nolenslaan. Je rijdt onder een spoorwegviaduct door en bij de volgende twee verkeerslichten ga je rechtdoor waarna de weg in een bocht naar rechts buigt. Ons pand bevindt zich 500 meter voorbij deze bocht aan de linkerkant van de weg.

Met het openbaar vervoer
Vanaf NS Station Sittard is onze showroom binnen 10 minuten met de bus te bereiken. Op het station neem je bus 70 (richting Roosteren) of bus 18 (richting Grevenbicht) tot aan de Bushalte Gasthuisgraaf, Sittard (kijk voor de actuele buslijnen en vertrektijden op de website van 9292OV). Loop de straat 40 meter terug omhoog naar de Dr. Nolenslaan. Vervolgens zie je links aan de overkant van de weg direct ons pand liggen.

Adres

Route

Fitness Seller B.V.
Dr. Nolenslaan 113
6136 GM, Sittard
Nederland

Tel: 085 580 0800

Openingstijden

Maandag 10.00 - 16.00 uur
Dinsdag 10.00 - 16.00 uur
Woensdag 10.00 - 16.00 uur
Donderdag 10.00 - 16.00 uur
Vrijdag 10.00 - 16.00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Tijdens feestdagen gesloten.

Wil je zeker weten dat je niet voor een gesloten deur staat? Bekijk dan de actuele afwijkende openingstijden.