1. Let op: het is erg druk, houd rekening met vertragingen van circa 2 tot 3 werkdagen. Meer informatie

    Vertragingen: circa 2-3 dagen. Lees meer

  2. De nieuwe ATX App is live! Download en probeer nu

  3. Gratis verzending in Nederland vanaf € 2.500,-

  4. Onze retourtermijn is verlengd tot 30 dagen

  5. Kopersbescherming en 3 jaar garantie op onze gecertificeerde equipment

Showroom en afhaalmagazijn

Onze showroom en fysieke winkel zijn wegens verbouwingen gesloten, naar verwachting tot begin zomer. Tot die tijd is het helaas niet mogelijk om op locatie iets te komen bekijken of kopen. Wij hopen je snel weer welkom te heten in onze vernieuwde showroom en winkel. Ons afhaalmagazijn is wel geopend, plaats je bestelling in onze webshop en kies de optie afhalen.

Bezoek onze showroom

Als je persoonlijk wil langskomen in onze showroom om producten te bekijken kan dat natuurlijk ook, onze medewerkers staan voor je klaar. Als je vragen hebt of twijfelt over je keuze voorzien ze je graag van persoonlijk advies. In onze uitgebreide showroom kun je bovendien artikelen bekijken en uitproberen. Neem contact op met onze klantenservice om te informeren of het toestel waarin je geïnteresseerd bent momenteel staat opgesteld in de showroom.

Je bestelling afhalen in ons afhaalmagazijn

Om je bestelling zelf te komen afhalen dien je de bestelling eerst in onze webshop te plaatsen en te kiezen voor de optie afhalen. Vervolgens krijg je van ons bericht zodra je bestelling klaar ligt om te worden afgehaald, waarna je een afspraak met ons kunt maken. Bestellingen dienen altijd eerst online te worden geplaatst, wij kunnen hier ter plaatse geen bestellingen klaarmaken.

Hou er rekening mee dat onze medewerkers niet kunnen helpen bij het inladen van de bestelling. Neem daarom bij het afhalen van grote of zware producten iemand mee die je kan helpen met tillen. Controleer voordat je weer vertrekt of alle producten van je bestelling aanwezig zijn en of dit de juiste producten zijn.

Zo vind je ons afhaalmagazijn

Ons afhaalmagazijn is bereikbaar via de oprit van Bouwmaat, rechts van ons pand. Druk op de bel die tussen de poorten hangt om te melden dat je er bent, onze medewerkers zullen je dan zo snel mogelijk komen helpen. Bekijk de locatie van ons afhaalmagazijn op de kaart hieronder of klik hier voor de routebeschrijving via Google Maps.

Kaart van ons afhaalmagazijn

Bereikbaarheid

Onze showroom en ons afhaalmagazijn zijn uitstekend met de auto te bereiken, op slechts enkele kilometers afstand van de toe- en afritten tot de A2. Er zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden op ons eigen terrein.

Vanuit de richting Eindhoven
Volg de A2 richting Maastricht en neem afslag 47-Born/Sittard. Vervolgens sla je linksaf richting Sittard (N297). Voorbij het Esso tankstation rij je bij de verkeerslichten rechtdoor en na 1500 meter neem je de oprit richting Sittard. Bij de verkeerslichten sla je rechtsaf (N276). Na 1100 meter sla je voorbij het Shell tankstation bij de verkeerslichten linksaf richting Industriepark Noord. Je rijdt dan onder een spoorwegviaduct door en bevindt je al op de Dr. Nolenslaan. Bij de volgende twee verkeerslichten ga je rechtdoor waarna de weg in een bocht naar rechts buigt. Voorbij deze bocht zie je ons pand na 500 meter aan de linkerkant van de weg liggen.

Vanuit de richting Maastricht
Volg de A2 richting Eindhoven en neem afslag 48-Urmond/Sittard. Vervolgens sla je rechtsaf richting Sittard (N294). Bij het 4e verkeerslicht sla je linksaf richting Roermond / Industriepark Noord (N276). Na 3 kilometer sla je bij het 2e verkeerslicht rechtsaf richting Industriepark Noord. Je bevindt je nu al op de Dr. Nolenslaan. Je rijdt onder een spoorwegviaduct door en bij de volgende twee verkeerslichten ga je rechtdoor waarna de weg in een bocht naar rechts buigt. Ons pand bevindt zich 500 meter voorbij deze bocht aan de linkerkant van de weg.

Met het openbaar vervoer
Vanaf NS Station Sittard is onze showroom binnen 10 minuten met de bus te bereiken. Op het station neem je bus 70 (richting Roosteren) of bus 18 (richting Grevenbicht) tot aan de Bushalte Gasthuisgraaf, Sittard (kijk voor de actuele buslijnen en vertrektijden op de website van 9292OV). Loop de straat 40 meter terug omhoog naar de Dr. Nolenslaan. Vervolgens zie je links aan de overkant van de weg direct ons pand liggen.

Adres

Routebeschrijving voor de showroom van Fitness Seller

Fitness Seller B.V.
Dr. Nolenslaan 113
6136 GM, Sittard
Nederland

Tel: 085 580 0800

Openingstijden

Maandag 10.00 - 15.00 uur
Dinsdag 10.00 - 15.00 uur
Woensdag 10.00 - 15.00 uur
Donderdag 10.00 - 15.00 uur
Vrijdag 10.00 - 15.00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Op feestdagen zijn wij gesloten.

Wil je zeker weten dat je niet voor een gesloten deur staat? Bekijk dan de actuele afwijkende openingstijden.